2410
2640

هیچکار نمیشه کرد 

برو پلی کیستو درمان کن هر کارر کنی برمیگرده..

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

قرص پونیکا درمان پلیکیستیک گیاهی عالیه حتما استفادش کن

چند وقت بعد استفاده اثرشو دیدی ی ماهه دارم استفاده میکنم اثرشو ندیدم هنوز جوش دارم و موقه پریود هم میخوری یا نه؟

حاله دلم دیگه خوش نیس باهات
چند وقت بعد استفاده اثرشو دیدی ی ماهه دارم استفاده میکنم اثرشو ندیدم هنوز جوش دارم و موقه پریود هم م ...

من که اصلن جوش قرمز زیار نمیزدم الان جوش هورمونی قرمز میزنن نمیدونم چیکار کنم خسته شدم 

منم آکنه میزنم شدید جوری ک قرمزیش تا ی ماه میمونه

دکتر رفتی برل درمانش من انقد قرص متفورمین خوردم خسته شدم قرص هورمونیم داد ب جا این ک بهتر بشم بدتر شدم تازه نه دیگ لبنیات میخورم نه شیرینی جات تو چیکار کردی دکتر چی بهت گفت

دکتر رفتی برل درمانش من انقد قرص متفورمین خوردم خسته شدم قرص هورمونیم داد ب جا این ک بهتر بشم بدتر ش ...

فقد همین قرص پونیکا داد بهم ک دارم میخورم ولی جوشام بهتر نشدن احتمالا باید برم ی دکتر دیگه

حاله دلم دیگه خوش نیس باهات
چند وقت بعد استفاده اثرشو دیدی ی ماهه دارم استفاده میکنم اثرشو ندیدم هنوز جوش دارم و موقه پریود هم م ...

اره میخورم بعد دوماه پلکیستیکم درمان شد

شکسته اما قوی تر از همیشه💪 واس پرواز کردن، اول باید سقوط کرد. 
2456
2604