2581
2640
عنوان

خواستگاری برای داداشم😅+عکس

12496 بازدید | 338 پست

ما دوتا خواهریم و یک داداش داریم من بچه بزرگم۲۹ سالمه داداشم ۲۴ سالشه خواهرم ۱۴ سالشه...

دوست داداشم دختر عموشو معرفی کرده که خیلی دختر خوب و پاکیه و از طرفی از اقوام دور بابام هست یعنی فامیلش باهامون یکیه...

جالب اینجاست اسم دختره هم اسم خواهرمه... فک کن دوتاشون اسم و فامیلشون یکیه...

حالا از اینا بگذریم دوسال پیش بامامانم رفتیم خونشون دختره رو دیدیم ( دختره خیلی خواستگار داشته و داره ولی هیچوقت کسیو راه ندادن خونشون چون دختره قصد ازدواج نداشته ) از نظر قیافه متوسط بود ولی قد کوتاه با اینکه داداشم خیلی قدبلنده و تو اقوام میگن خوشگله حالا عکسشو میذارم ... بعد منو مامانم گفتیم بهت نمیخوره و اینا اونم گفتم پس فعلا نمیخوام ازدواج کنم راستش ما هم هیچ جا نرفتیم دیگه حالا بعد دوسال بهش میگیم میخوایم دامادت کنیم ولی داداشم هنوز دلش پیش همون دختره( با اینکه فقط یکبار از دور دیدش دختره اهل بیرون رفتن نیس و فقط درس میخونه) داداشم لیسانسه و کارش مجازیه یعنی ترید می‌کنه و دختره فوق لیسانسش و گرفته و همسن همدیگه ان...

الان مامانم دل دل می‌کنه میگه نمی‌دونم چیکار کنیم

اگه دلش گیره و پا پیش نذارین براش در حقش ظلم میکنین واقعا ، من داییم یه دختری رو دوس داشت بخاطر یه سری اختلافات خانوادگی نشد که بشه حالا بیست ساله ازدواج کرده اما هنوز که هنوزه میدونم دلش پیش همونه 

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2603
قسمت از هیچکس دور نمیشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12109416/به-چهل-نفر-جهت-براورده-شدن-آرزوهای-یکدیگر-نیازمندیم?postId=311622306

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که  هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی  توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی  و دیگه نمیتونی ادامه بدی  خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی  به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی  یا قرار بود بهش نرسی  خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اول اینکه شاید راضی نباشه داری عکسشو میزاری://

بی اجازه

بعدم اینکه داداشت به کسی که علاقه داره برا چی فوضولی میکنید ت کارش:////؟ با هرکی بخاد میتونه اوکی شه

خاهرشوهر مادرشوهر بازی در میارید چرا😐

هرچه در جستجوی آنی 💫 آنی  🌱
2456

آقا بزار دیگه ععع

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🌸💙.خدایا،خدای مهربونِ من میشه به منم یه نی نی سالم وصالح بدی 💙 اللهم  آمین یآ رب العالمین🙂آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند🙂."آقایونی  که توی نی نی سایت درخواست دوستی میدین واقعا انتظار دارین درخواستتون  پذیرفته بشه 🤔😐؟لطفا در خواست دوستی از طرف آقایون ممنوع🚫🚫"
2604