2581
2640
عنوان

خسته شدم از کتک

878 بازدید | 80 پست

چون خاستگار ندارم هر روز کتک میخورم  

من دیگه تحمل انقدر کتک رو ندارم   قبلا فقط مامان و بابام کتکم میزدن  الان خواهرمم کتکم میزنه زورش از من بیشتره چاقتره 

اون خاستگار داره من ندارم من بزرگترم   بابام میگه اول باید تو شوهر کنی  بعد خواهرت   خواهرم همش کتکم میزنه  من نمیتونم بزنم یا جلوش بگیرم  من ۴۶ کیلو  اون ۶۴   خسته شدم 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

ودففففف دیوونن مگه😐😐 لگو خواستگار شکلات نیست هر موقع خواستید برم بخرم بیارم ‌ بابا چرا تحمل می‌کنی خواست بزنتت داد بکش جیغ بزن نذارررر . بعد صبر کن چطور تو از اون بزرگتری این همه ازش لاغر تری؟

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)

ینی چی چرا اخه؟! 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

حریفش نمیشی ولی به اندازه خودت که می تونی بزنی

برو بیرون از خونه جاهای مناسبی که مردای خوب پیدا میشن. فعالیت مفید داخل جامعه داشته باش حتی جاهایی که خانم هستن از خانمای خوب بخواه که اگه پسر خوب می‌شناسن به هم معرفیتون کنند. کدوم شهری؟

من ۱۷ خاهرم ۱۵ 

از ی بچه کتک میخورییی؟!😑

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
من ۱۷ خاهرم ۱۵ 

ودفففف داداش واسه بچه ۱۵ ساله مگه خواستگار میادد. منم ۱۷ سالمه کسی اسم خواستگار بهم بگه میزنم تو دهنش . بگو می‌خوام درسمو بخونم عععع

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)
ودففففف دیوونن مگه😐😐 لگو خواستگار شکلات نیست هر موقع خواستید برم بخرم بیارم ‌ بابا چرا تحمل م ...

من ۱۷ سالمه اون ۱۵   قبلا فقط مامان بابام کتکم میزدن الان اونم میزنه همینطور بی دلیل چون ب خاطر من نمیتونه شوهر کنه 

2456
حریفش نمیشی ولی به اندازه خودت که می تونی بزنی برو بیرون از خونه جاهای مناسبی که مردای خوب پیدا ...

عزیزم ۱۷ سالشه خیلی زوده واسه ازدواجش . بعد هم به نظرم باید خودشم علاقه داشته باشه نه این که صرفا بخاطر فرار از خونه پدری بره با کسی که خوشش نمیاد

حریفش نمیشی ولی به اندازه خودت که می تونی بزنی برو بیرون از خونه جاهای مناسبی که مردای خوب پیدا ...

رسم مون اینه فامیل بیاد خاستگار به غریبه دختر نمیدن فامیلم چندتا اومدن برای خاهرم کسی برای من نیومده 

2604