2410
2632

نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نههههههههههههههههههههههههههههههههههههه نههههههههههههههه

در مقابل خوشبختی دیگران حسود نباش،اگه به حسادت کردن ادامه بدی خوشبختی‌خودت‌روهرگزپیدانخواهی‌کرد☁️💙

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

من نارضایتی مادی دارم. اینک شوهرم حقصو نمیگیره از داداشش واسه خونه. بزرگترین و رو مخ ترینش اینه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
نه مامانم مرده بابامم افتاده توخونه ازدواج نکردم وتنهام خواهربرادرم ندارم

چند سالته؟

وضعتون خوبه؟

در مقابل خوشبختی دیگران حسود نباش،اگه به حسادت کردن ادامه بدی خوشبختی‌خودت‌روهرگزپیدانخواهی‌کرد☁️💙
2640

راضیم

کسی رو دوس دارم اونم دوستم داره

هدف دارم و دارم براش تلاش میکنم

عزیزانم سالمن

خودم سالمم

جایی رو برای زندگی دارم که خیلی هم دوسش دارم 

تو زمان خوبی و جای خوبی از زندگیم هستم

نمیخوام هیچ کس دیگه ای باشم

https://abzarek.ir/service-p/msg/1483177
2456

یکم ناراضیم از لحاظ مالی که اونم دارم تلاش میکنم

راضی کنم 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
۲۴ تقریباخوبه بدنیست

خب پس سرکاری برو با آقایی آشنا شو باشگاه برو

می فهمم چقد سخته خیلی زیاد ولی تو هنوز هستی نفس می کشی پدرت هست باید پاشی

2604