2668
2640

به نظرم مشاوره بعدازدواج دیگه فایده نداره من شوهرم مشاور خانواده ست بلانیست سرم نیاورده باشه 

مشاوره قبل ازدواج حداقل یه نقطه های مشترک و پیدا میکنه اگرم بهم نخورن میگه ادامه ندین

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

من خودم نرفتم ولی اطرافیانم هرکدوم که رفتن الان خیلی باهم مشکل دارن😂

دقیقا.. مشاورا هیچ حرفی ندارن جز چندتا جمله تکراری... ولی قبل ازدواج چندتا تست میگیرن ازمون وخطا... یه چیزی تحویلت میدن... 

ما ک نتیجه نگرفتیم😑😑😑

🫠متاسفانه بدلیل حق گویی کاربری پنجمم رو هم از دست دادم 🥲.                                                                       اویل کسی میزد تعلیق شدم فک میکردم کاربر بی ادبیه تا اینکه حق گفتم 🤫🤫.                                                     # تو تاپیک سیاسی اقتصادی مذهبی منو دید لطفا با تیر متوقفم کنید سیم کارت ندارم
نا امیدم کردین

منظورم این نیست ادامه زندگی محاله.. منظورم اینه حرفاشون به درد نمیخوره 

به نظرم هرمشکلی برات پیش بیاد بنویسی عکس العمل خودتو همسرتو.. بعدش ببینی کدوم قسمتش بهتر بود بالا پایین کنی... نتیجه بهتری میگیری.. من خودم هراربار مشاوره رفتم ته همشون یه مشت جملات تکراری به درد نخور بود.. ولی تلاش کردم خودمو تطبیق بدم الانم مشکل دارم ولی خودم ارومترم

منظورم این نیست ادامه زندگی محاله.. منظورم اینه حرفاشون به درد نمیخوره  به نظرم هرمشکلی برات پ ...

بله متوجهم، الان شوهر من دهن لقه و واقعا  زندگی رو برام سخت کرده مشاور چیزی به شوهرم نمیگه؟

شاید باور نکنید  ما رفتیم پیش زوج‌ درمانگر جلسه ایی چقققققد  رابطه مون بدددتر شد

وااااای میشه راهنماییم کنین مثلا کدوم حرفا باعث بدتر شدن رابطتون شد؟

اگه نارضایتی از طرف من یا شوهرم باشه نسبت بهم راهنمایی نمیکنن،؟ مثلا شوهر من دهن لقه یا بی مسئولیته ...

دهن لق که هستن بیشترشون کاملا عادیه.. ولی بی مسوولیتی کاملا ژنتیکیه.. ولی به نظرت مشاور چی میگه... برارمن بهت مشاوره بدم بهت میگه... عزیزم تو یه فرصت مناسب که حال هردوتون خوبه بشین باهاش حرف بزن دلیل اینکارشو بپرس شاید احساس کمبود میکنه یا مشورت میخاد.. سعی کن قانعش کنی اگه مشورت میخاد اول با خودت مطرح کنه.. همین سه تاجمله رو پروبال میده بعدم باید یه مبلغی تقدیم کنی مغزت سوت بکشه و هرچی گفته بود یادت میره 

دهن لق که هستن بیشترشون کاملا عادیه.. ولی بی مسوولیتی کاملا ژنتیکیه.. ولی به نظرت مشاور چی میگه... ب ...

واقعااا که   اگه مشکل ما با حرف زدن دوتایی مون حل میشد چرا کار به اینجا میکشید

2456
وااااای میشه راهنماییم کنین مثلا کدوم حرفا باعث بدتر شدن رابطتون شد؟

اصن دکتره زور داشت بهش حرف بزنه 

همش میگفت خب بگید ما هم میگفتیم تمام مشکلاتمون و 

بعد میگف اهوووم درسته حق دارید

خب باید اینارو پیش از ازدواج حل میکردین

شوهرمم‌میگف اره دیگه دیدی راهی نداره نظر دکترم به جداییه

ینی یکککک کلمه راهکار یا حرفی نزد برای بهبود رابطه مون

برای آرامش روح مادر و خواهر عزیزم یه صلوات میفرستی مهربون💜💚
دقیقا.. مشاورا هیچ حرفی ندارن جز چندتا جمله تکراری... ولی قبل ازدواج چندتا تست میگیرن ازمون وخطا... ...

اره درسته،به خواهرشوهرم گفته بود خودتو همسرت عصبی هستید به هم نمیخورید

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
حجاب اجباری ، دهن لق بودن شوهرم دخالتهای خونوادش استقلال عمل نداشتن

عزیزم ما هم تو فامیل یه زوجی داشتیم که فقط سر چادر از هم جدا شدن ، بعدش خانمه طفلک انقدر اذیت شد که میگفت کاش چادر سر میکردم طلاق نمیگرفتم.

مواظب زندگیت باش عزیزم

[QUOTE=311626188]نه فقط تو رو قانع میکنه باهاش کنار بیای همینه که هست [/QUOTEای کاش مشکلات روتا حدودی ریشه ای حل کنن دیگه تشویق کردن به صبر و تحمل یا قانع کردن که نمیشه واقعا این همه درس خوندن که این چرت و پرتا رو تحویل بدن

2664