2581
2640

همسرم و من هشت ساله ازدواج کردیم 

دعوا زیاد داشتیم .تا رسیده بود به هر روز دعوا

یه روز تو دعوا و ماجراهاش .که سر این بود شوهرم ناهار نمیاد خونه.با اینکه کار نداشتن ظهر و از خونه فراری بود 

برادرش هم در جریان بود .گفت من برادرمو بهتر از تو می شناسم بنده محبت ه .محبت کن دیگه از خونه تکون نمی خوره

من اون لحظه خیلی ناراحت شدم حتی گفتم من خودم بلدم چی کار کنم و محبت می کنم و اینا 

ولی من محبت نمی کردم که کنترل می کردم بیشتر

الان یه ماه بیشتره محبت م اندازه داره غر و گیر و چک هم نیست 

بیشتر با محبت وابسته ش می کنم .جوری که همیشه به فکر م باشه .چند وقت هم هست ناهار اکثرا خونه هست .چون می دونه با روی خوش منتظرشم 

اونم منو شناخته که وقتی من تو خودمم .به جا داد و هوار قبلا .الان یه بغل و محبت و یادآوری اینکه دوست نداره منو ناراحت ببینه .خیلی فایده داره

ولی فکر کنم دیر شناختیم همو  .ولی همونم خوبه

خواستم بگم گاهی شاهکلید رو به رو ما هست و ما نمی بینیم .گاهی حتی دست دشمن ه.

مردی که من اگه جلو ش می مردم هم براش مهم نبود تو تاپیک ها م هست سر کلیه درد م که محل نداده بود .الان با یه سرماخوردگی من میگه سفره رو من جمع می کنم و ظرف بشوره .چون می دونه دیگه همراه با تشکر منه

یا اگه هزار سال هم گریه می کردم عین خیالش نبود .الان با بغض من گریه می کنه 

این اعتماد من باعث شده همسرم بگه اعتماد تو باعث میشه که همیشه آدم درست باشم یا بگه که تازه راهمو کنارت پیدا کردم

اگه حس می کنی زندگی ت مثل قبلا من به بن بست خورده .شاهکلید و پیدا کن 

یه فرصت بده به زندگیت 

@دختراهوازی۶۷    

@moon_shadowww    

@vibi    

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

من ک متنفرم ازش اصلا نمیتونم باهاش روی خوش داشته باشم 

وزن شروع : ۸۰ قد :۱۶۳ وزن هدف اول:۷۵🥰 وزن هدف دوم : ۷۰ 😍 وزن هدف نهایی : ۶۵ ، من میتونم 💫🤍 تاریخ شروع رژیم : (۲۷/۱۱/۱۴۰۱) پنجشنبه وزن فعلی :۷۷.۸۵۰ (۹/۱۲/۱۴۰۱) سه شنبه، امروز ۲۱/۳ دوباره رژیم و ورزش رو شروع کردم با وزنه ۷۷ کیلو برم که ان شالله تو امضام وزنم رو بزنم ۶۵ کیلو 😍😍😍😍۲۱/۴ وزن ۷۵۹۰۰🤗۳۱/۵ وزن ۷۴۶۰۰😌۵/۶ وزن فعلی ۷۴۲۰۰😁

خداروشکر 

البته هیچ نسخه ایی رو نمیشه واسه همه پیچید

هر مردی هر زندگی قلق خاص خودشو داره

خوشحال باش که قلق همسرتو پیدا کردی

برای آرامش روح مادر و خواهر عزیزم یه صلوات میفرستی مهربون💜💚

خب روش محبت کردنت چه جوریه عزیز یه مثال بزن ..من و شوهرم که یه کلمه حرفم نمیتونیم باهم بزنیم 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
منم😑

همین الانم دعوا کردیم حالم ازش بهم میخوره ازش متنفرم متنفر

وزن شروع : ۸۰ قد :۱۶۳ وزن هدف اول:۷۵🥰 وزن هدف دوم : ۷۰ 😍 وزن هدف نهایی : ۶۵ ، من میتونم 💫🤍 تاریخ شروع رژیم : (۲۷/۱۱/۱۴۰۱) پنجشنبه وزن فعلی :۷۷.۸۵۰ (۹/۱۲/۱۴۰۱) سه شنبه، امروز ۲۱/۳ دوباره رژیم و ورزش رو شروع کردم با وزنه ۷۷ کیلو برم که ان شالله تو امضام وزنم رو بزنم ۶۵ کیلو 😍😍😍😍۲۱/۴ وزن ۷۵۹۰۰🤗۳۱/۵ وزن ۷۴۶۰۰😌۵/۶ وزن فعلی ۷۴۲۰۰😁
منم😑

البته دیشب شاورماشو نصف کرد بهم داد که داشتم از حیرت شاخ در میاوردم چون همسر کن یه تک فرزند دو بعدی بسیار خودخواه و لوسه 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
البته دیشب شاورماشو نصف کرد بهم داد که داشتم از حیرت شاخ در میاوردم چون همسر کن یه تک فرزند دو بعدی ...

متنفرم از مردا 😭

خب روش محبت کردنت چه جوریه عزیز یه مثال بزن ..من و شوهرم که یه کلمه حرفم نمیتونیم باهم بزنیم 

مثال میزنم 

بذاره عصر بریم خرید 

نمی‌رسه بیاد .دیر می کنه بین اون خرید ها چند تا ضروری ه 

وقتی میاد آیفون میزنم که با حالت خسته میگه بیا بریم

من قبلا غر میزدم و با غر میرفتم اونم خسته وسط راه دعوا مبشد بدون خرید برمی گشتم 

ولی الان میگم بیا تو یکم استراحت کن چای و غذا شو می خوره 

استراحت کرد میریم خرید تازه تشکر هم می کنه معذرت هم می خواد

2456
همین الانم دعوا کردیم حالم ازش بهم میخوره ازش متنفرم متنفر

من عین خودش باهاش رفتار میکنم ...من از این دوست عزیز هم بیشتر محبت میکردم اما ...مردا خیلی عوضیین الان شدم آیینه ای از خودش جلو روی خودش ...دیروز بهش گفتم اینی که من هستم و تو ساختی نگو عوض شدی من خودتم انگار تو بهتش موند عین خودش رفتار کن جوری که بفهمه این خود حال به هم زنشه

من عین خودش باهاش رفتار میکنم ...من از این دوست عزیز هم بیشتر محبت میکردم اما ...مردا خیلی عوضیین ال ...

شوهر من خیلی حال بهم زنه خیلی امروز بهش گفتم بابا مردم از درد دندون ی فکری بردار سه ساله درد داره الان دیگه غیرقابل تحمل شده میگه میخواستی بری سر کار خودت پول داشته باشی حالا جالبه ک سرکار هم نمیذاره برم 

2655