2410
2632

چن سالته ☹️

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

به روانشناس مراجعه کن

«مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍در دنیای داف‌ها تو لوییزا کلارک باش!🌈✨صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I can say things I don't mean, Or maybe it's the truth in me🎶فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻
2640

اونام وا میستن ک بزنیشون:///

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
2637
حالم خیلی بد بود عصبی بودم اینو خوندم خندم گرفت 

همیشه بخندی😁

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
https://abzarek.ir/service-p/msg/1516840👉🏻 بفرمایین اینم چالش دو طرفه حالا هرچی دلت بخواد میتونی بهم‌ بگی🤗

حالم بد بود از حال بد حالت تهوع گرفتم 

اینو دیدم میخام عوق بزنم

جمله ی قشنگیه: این روز ها ساکت که بمانی.. می‌رود به حساب جواب نداشتنت.. عمرا اگر بفهمند داری جان میکنی.. که احترامشان را نگه داری..منم بگم طرز برخوردتون نشون دهنده ی شعور و شخصیتتونه یا کافیه؟!..:)
2604