2581
2640
عنوان

سبزیامیپرن بالاااااا😐😂

201 بازدید | 7 پست

اقااااا من پاشدم شام درست کنم بعد سبزی قرمه رو برداشتم یخش باز شده بود یکم تفتش دادم روغن ریختم توش الان مثل پفیلا میپرن بالاااا ابروم میرهههه کلی گفتم بلدم ولی بلد نیستممممم😂😐چیکار کنممم 

۳کاربری😊🔐میم هستم پشت کنکوری بدبخت 🐍تیکر کنکورمه..!

اول به دستات نگاه کن تمیز باشن

وقتی داری تفت میدی خیلی مهمه 

اگه میپره بالا فقط یه راه داره اول در ماهیتابه یا قابلمه هرچه هست بزار تا بیرون نپاشه بعد دستتو ببر بالا بزن تو سرت با این آشپزی کردنت

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

🤣😂

حیحی🤣🤣🤣🤣

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️عشق یعنی لافتی الی علی، عشق یعنی رهبرم سید علی ❤️سیدعلی فرمان دهد جان را فدایش میکنم ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

نیاز نبست سرخ کنی. من اول سرخ میکردم. الان تمامش رو میپزم و روغن نمیریزم. همون طعم رو داره. کسی هم متوجه نشده

روغن خوشمزه تر میکنه ولی واقعا نیاز نیست. همون طعم رو با فقط پختن میشه داشت. غذا هم سبک تره