2410
2553
خواهر من هفته پیش توی بیمارستان دولتی زایمان کرد میگفت باهم صحبت میکردن میگفتن زود تمومش کنین گشنمون ...

اونارفتن نهاربخورن این طفلیوانداختن به دردسر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
آموزش درست یعنی اون متخصص بالا سرش وایسه و تک تک کارهاش رو چک کنه نه اینکه ولش کنه بره به امون خدا&n ...

دیدید به حرف من رسیدید؟ 

خوب اون مشکل متخصصه پس تقصیر دانشجو نیست 

کامنتای اولتونو بخونید همش داشتید به دانشجو فوش میدادید 

دانشجو هم قربانیه این قضیست

متخصص هم اینقدر مریض داره فقط یه بار آموزش میده میگه تو رو به خیر مارو به سلامت

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

دیدید به حرف من رسیدید؟  خوب اون مشکل متخصصه پس تقصیر دانشجو نیست  کامنتای اولتونو بخونی ...

همچین نظام پزشکی بدرد توالتم نمیخوره من الاغمم همچین بیمارستانی نمیفرستم چه برسه عزیزم رو 

2603
احتیاجی به کار کردن روی حیوان نیست. مسیر یادگیری عمل روی بدن انسان از طریق تجریه شخصی نیست. باید هر ...

کسی به عنوان کسب تجربه استفاده نمیکنه گلم 

به قول خودتون باید زیرنظر متخصص باشه 

متخصص هم ده تا دانشجو زیردستشه خودشم که اینقدر مریض داره  + مطبش که کلا قید دانشجو رو میزنه 

پس مشکل از دانشجو نیست 

باید متخصص بالا سرش وایسه تا اشتباه نکنه نه اینکه ول کنه بره 

وجدان کاری ندارن دیگه..... ول کرده رفته که طرف شاهرگ زده متاسفانه...... این بیمه مسئولیت پزشکان هم شده پشتوانه اشتباهات پزشکی تازه اگه ثابت بشه 

برای عمل و اینا اشتباهه محضه انسان بره بیمارستان اموزشی.من با چشمای خودم دیدم تمام کارها رو میسپرن د ...

واقعا اشتباه 

متاسفانه تجربشو داشتم 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
همچین نظام پزشکی بدرد توالتم نمیخوره من الاغمم همچین بیمارستانی نمیفرستم چه برسه عزیزم رو 

قبول دارم حرفتونو 

نظام اموزشی بدرد تف نمیخوره 

خوشحالم که متقاعد شدید تقصیر دانشجو بدبخت نیست تقصیر نظام آموزشیه

نظرت چیه یه کشتگاز انسان یا غصال خونه راه بندازیم هزارتا انسان رو مثل شیطان پرست ها قربانی کنیم تا ج ...

خب تا زمانی که تکنولوژی اونقدر پیشرفت کنه که بتونیم بدن انسان رو کاملا شبیه سازی کنیم مجبوریم

در ضمن آیتم بگم شیطان پرستا کلا غسل نمی دن

قبول دارم حرفتونو  نظام اموزشی بدرد تف نمیخوره  خوشحالم که متقاعد شدید تقصیر دانشجو بدبخ ...

نه هم تقصیر دانشجو که زیر نظر متخصص کار نمیکنه هم تقصیر متخصص که ول می‌کنه می‌ره هم تقصیر نظام پزشکی که فکر این روز ها رو نکرده 

2637
عزیزم خوب اونم همینکار رو داره میکنه و کنار یه فرد متخصص اموزش میبینه اما خوب اون بخش کلا یه دکتر ت ...

این حرف شما توجیه قتل در بیمارستانهاست. هر کاری روش درست خودش رو داره. باید روش درستش رو انجام بدن. حق ندارن جون آدمها رو بازیچه دست خودشون کنن. باید به اون شخص بگن قراره توسط یه دانشجو که هنوز نمیدونه سیاهرگ شکم کجاست عمل بشی. 

جون آدمها برای یک پزشک باید به اندازه جون بچه خودش عزیز باشه. حاضره بچه خودش رو بسپره به همچین دانشجویی؟

در پی توجیه شر نباشید. هیچ توجیهی نداره.

بیمارستان دولتی 

سردرش نوشتن اموزشی و درمانی یعنی اموزش اولویته 

و اینک پدرم حالش بد بود رف تریاژ بیمارستان گفتن سرما خوردگیه. سکنه کرده بود نفهمیدن 

و پدرم اسمونی شد 

تو بخش سرطان به راحتی خوردن اب 

ادم میکشن

دیگه پشت کنکوری نیستم دانشجوی رشته جغرافیا🤩فاطمه ام.18سالمه .  اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤بافتنی میبافم🧡میخوام در آینده آموزش مجازی سیاه قلم رو شروع کنم😊با هزینه ای که همه بتونن شرکت کنن
2604