2410
2553

نمیدونم چکار کنم وایییی 

در دلم میماند ، حسرت داشتن تو🖤  کاربری دست خودم و خواهرمه کاراگاه بازی در نیارید واسه من!

⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

با جمله ی خیلی دیده خودتو آروم کن

🪴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🪴             «ولا تجعل في قلبي إنتظاراً لشيء لن يأتي يا الله»                  خدایا در قلبم انتظار چیزی که اتفاق نمی‌افتد را قرار نده🥲🫀    

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

بار  اولت ؟ 

پارمیس قشنگم خوش اومدی به زندگی من 🤱😍🎈🎈خدایا شکرت🙏 پارمیس من ١٠ مهر ۴٠٢ قدم‌های کوچولوشو تو این دنیا گذاشت و من را به یقین رساند که ( ان مع العسر یسرا) 🍂🍂
اره

حق داری خب ولی روزی  چندین نفر میبینن آروم باش ، لازمه مراجعه به پزشک دیگه 

پارمیس قشنگم خوش اومدی به زندگی من 🤱😍🎈🎈خدایا شکرت🙏 پارمیس من ١٠ مهر ۴٠٢ قدم‌های کوچولوشو تو این دنیا گذاشت و من را به یقین رساند که ( ان مع العسر یسرا) 🍂🍂
حق داری خب ولی روزی  چندین نفر میبینن آروم باش ، لازمه مراجعه به پزشک دیگه

وای میترسم استرس دارم

در دلم میماند ، حسرت داشتن تو🖤  کاربری دست خودم و خواهرمه کاراگاه بازی در نیارید واسه من!
منم تاحالا نرفتم ولی میگن کلا ۳۰ثانیه هم نمیشه

یا خدا یا امام حسین میترسم خیلی حس بدیه

2456
شاید اصلا نیاز ب معاینه نباشه خونسرد باش

هست اخه مشکل من نیازه

نترس رفتی بعد بیا تعریف کن چیشد🥲

باشه چشم😢😢😂😂دارم از استرس میمیرم

2669