2581
2640

خیلی سطحشون بالاست

ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن ....در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده....دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست دوتا طلاق داره....دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تاحالا.....میبینی؟ پول.زیبایی.اندام خوب..قدرت.فرهنگ...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن...پس رها کن سرزنش کردنو اونی که بخواد بمونه با همین وضع امروزت میمونه...فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرندس....😊😊😊

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603
دوتاشو باهم پیش ببر پینوکیو یا پایه بگیر یا جامع آیکیو هم جامع بگیر البته اگه دوازدهمی

وای چجوری دوتا شو پیش ببرم😱

من یه روز میخوام خیلی سبز معمولی پایه پایه بزنم فرداش ایکیو بزنم

به پینو کیو نمیرسم دیگه

وای چجوری دوتا شو پیش ببرم😱 من یه روز میخوام خیلی سبز معمولی پایه پایه بزنم فرداش ایکیو بزنم به پ ...

از آیکیو فقط دوازدهم رو بزن
و از پینوکیو هر سه پایه رو بزن
بعدا اگه وقت کردی دهم و یازدهم ایکیو رو هم میزنی
ترکیب این دوتا کتاب خیلی خوب میشه

imma take my life back
من خودم دوازدهمم و این کتابارو دارم این توصیه هارو از دانشجوها شنیدم اکثرا همین نظرو داشتن ( همونجور ...

عزیزم بنظرت کسی که تست نزنه و فقط کتاب درسی رو بخونه نمیتونی رتبه خوبی بیاره ؟

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 

من اول پینوکیو زدم بعد آیکیو

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
2456
از نتیجه راضی بودین اخه من وقت نمیکنم دیگه سه تا کتاب تک پایه خیلی سبز دارم فعلا فقط

اره خوب بود 

میتونی پینوکیو هم تنها کار کنی با اون هم میشه درصد خوب گرفت

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
2655