2581
2640
عنوان

فراتر از عشق تو را میخواند ...❤

10622 بازدید | 1597 پست

❁﷽❁

پدرانه؟ نه، بلکه ؛فراتر از پدر!

عاشقانه؟ نه، فراتر از عشق!

دلسوزانه؟ نه! فراتر از خیرخواهی!

ولیّ خدا تو را می‌خواند، به گونه‌ای که جدّش حسین، یارانش را فراخواند.

هر صبح و شام هوایت را دارد، دعایت می‌کند، امورات را به اذن خدا تدبیر می‌کند و به جای تو، عذرخواه است.

امید دارد شاید سرباز بعدی‌اش تو باشی!

بیا و سهمی از این واقعه ی جهانی را از آن خود کن ..

بیا و در تاریخ یاری امام؛ نام و افتخاری را از آن خود کن..

بیا و صدای بیعتت را به گوش جهانیان به خواب رفته برسان ..🤚

بیا که امام منتظر توست ..

وقت نشستن نیست. کارها روی زمین است. جهت یاری امامت بشتاب! دست روی زانوهایت بگذار و با توکل برخیز...

پرچم یاری را بالا ببر تا قله راهی نیست🏳️

طلوع خورشید روی قله دیدنیست ..☀️

اتحاد#  ‍-جمعی

رمز ظهور منجی

عید غدیر ثانی مبارک😍

با نوشتن (لبیک یا مهدی عج الله) در ثواب این تاپیک شریک بشید ...🤚

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

زیبایی های ظهور در کلام امام حسن عسکری علیه السلام🌹🥰🤩

▪️امام حسن عسکری علیه السلام خطاب به فرزند نازنین خود حضرت مهدی علیه السلام می‌فرمایند:🌱

🔸 فرزندم، گویا می‌بینم آن لحظه‌ای را که نصرت خدا نازل شده و فرجت فرا رسیده است...🕋

آن روز دوستانت مثل رشته‌ای از مروارید در دو سوی گردنبند، پیرامون تو صف می‌کشند، انگار صدای دست‌ها را که در کنار حجرالاسود با تو بیعت می‌کنند می‌شنوم...🤚

🔸آن هنگام است که صبح حقیقت می‌دمد، و شب باطل به پایان می‌رسد،و خداوند به دستان تو کمر طغیان را در هم می‌شکند، و راه و رسم ایمان را اعاده می‌کند...⛅

🔸 حتی کودک در گهواره آرزو می‌کند که برخیزد و نزد تو بیاید..🥰

حتی وحوش صحرا مایلند که راهی به جوار تو داشته باشند

دنیا با دستان تو از بهجت و شادمانی به تپش می‌افتد، و شاخه‌های درخت عزّت با تو خرّم و سرسبز می‌شود🌳🌱🌿

پایه‌های حق در جایگاه خود مستقر می‌شوند..⚖️

🔸

و آنها که از دین گریخته‌اند به آشیانه خود باز می‌گردند، ابرهای پیروزی، سیل‌آسا بر تو می‌بارند،💦

همه دشمنان هلاک و همه دوستان پیروز می‌شوند.

خدایا ما این روز را از تو می خواهیم ...

🇵🇸 القدس لنا ...این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤                                    اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

اکسیـــر کـــرامت شما می‌آید

انـــوار  ولایت  شمـــا  می‌آید

این خرقه‌یِ سبزِ علوی ای آقا

الحق که به قامت شما می‌آید

عید همگی مب❤️ارک ...🌿🌷🌸🌻🌹🥰

🇵🇸 القدس لنا ...این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤                                    اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

معدن آرامش این جاست 🥰

آرامش و‌ نورانیت زیبا

راه حل هر حاجتی ...

خصوصا باز شدن دروازه ی ظهور خود ایشان

کافیه روزانه ۳۱۳ بار این ذکر نورانی را تلاوت کنید...👇

«یا مهدی ادرکنی»

میدانید که ظهور ایشان در واقع فرج و گشایش از خود شماست 🌟

2603

اللهم صل علی محمد و ال محمد ❤️

بسم الله الرحمن الرحیم.میشه لطفا واسم یه صلوات بفرستید ❤️ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

تسبیح زمین و آسمان یا مهدی

ذکر همه‌ی فرشتگان یا مهدی

حالا که رسیده روز بیعت با عشق

لبیک بگو: از دل و جان یا مهدی

🌟تعجیل در ظهورشان #صلوات🌟

#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج🌺

#آغاز_ولایت_امام_زمان(عج)🌺

مبارک# ✨🌺✨

امروز شیطان فریاد برآورده

که صدای مهدی را نشنویم

و به نبود او عادت کنیم

و یادی از غربتش نکنیم

امروز شیطان و یارانش در جبهه ی

باطل می تازند..

تا کسی برای یاری مهدی از جا بر نخیزد..

هان ای خلیفه الله بر روی زمین برخیز

و امام زمانه ی خودت را دریاب...

سقوط...

لوای اعظم🏳️

💠به معنای پرچم و علم بزرگ و شکوهمند است که هدایة الکبری گفته از القاب امام زمان علیه السلام است.🏳️

یعنی پرچمی بالاتر از پرچم او نیست و بر همه پرچم‌ها پیروز خواهد شد، چون پرچم او پرچم اسلام است و طبق حدیث شریف نبوی صلی الله علیه وآله:

«اَلاسَلامُ یعْلُو وَلا یعْلی عَلَیهِ»؛

«اسلام پیروز و سرافراز است و چیزی بر آن چیره نمی شود».

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

لبیک یا مهدی عج الله

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

رسول خدا (ص) فرمود:

🔵 در دولت او (امام زمان) مردم آنچنان در رفاه و آسایش به سر می برند که هرگز نظیر آن دیده نشده است.

┄┄═🌸❁🌼✾🌺✾🌼❁🌸═

یا صاحب الزمان ادرکنی

┄┄═🌸❁🌼✾🌺✾🌼❁🌸

سقوط...

سرعت از دست رفتن ایمان در آخرالزمان

🔵 پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

🌕 فرصت را برای اعمال نیک پیش از آنکه فتنه‌هایی مانند پاره‌های شب تاریک پدید آید، غنیمت شمارید. در آن‌ هنگام انسان صبح مؤمن است و شب کافر می‌شود؛ شب کافر است و روز مؤمن می‌شود و دین خود را به‌عوض ناچیزِ دنیا می‌فروشد.

📚 نهج الفصاحه ترجمه ابوالقاسم پاینده ص ۲۱۶

🛑 و بدین جهت بود که آیت الله مرعشی نجفی (ره) می گفتند : وقتی از منزل خـارج می‌شوم، خدا را به ۱۲۴ هزار پیامبر قسم می‌دهم که با ایمان به خانه برگردم.  چرا که در روایت آمده، چه بسا مرد با ایمان از خــانـہ خارج می‌شود و بی‌ ایمان برمی‌گـــردد.

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

باید که مضطر شد

باید که بی تاب شد

و‌ خالصانه به درگاه خدا عرضه داشت :

پروردگار ادامه غیبت را به فضل و رحمتت بر ما ببخشای ..

که ما را دیگر بیش از این؛ تاب دوری نیست..

نشستن و تماشا کردن دردی را دوا نمیکند

مبادا که نبود امامت برایت عادت شود !

چگونه است وقتی را که ،حاجت شخصی خواب را از چشمان مان می رباید و‌به تلاش و تکاپو می افتیم.به این در و آن در می‌زنیم !

غافل از این که فرج ایشان،فرج از همه ی ماست ...

و‌ شاه کلیدی که به هر قفلی میخورد 

اگر امام مان را میخواهیم، این بار نه برای خودمان و درد تمام مظلومان جهان ..

بلکه به خاطر خود نازنین پدر ..

باید که مضطر و متحد شد ، تا به سر منزل مقصود رسید ..

خدا  آمادگی و تلاش ما را میبیند ..و هر خواهش و خواسته ای بهاء و هزینه ای دارد ..و هزینه ظهور ایشان؛ تک تک قدم های ماست ولو قدمی کوچک در این مسیر سبز..

سقوط...

ربیع بهار ماه‌های قمری است و شکوفه‌های بهاری‌اش نسیم پر عطر سلاله پاکان را به مشام می‌رساند. ربیع ماه محمد(ص) و صادق(ع) است و ماه به نیکی نشستن ردای امامت بر قامت آخرین منجی عالم بشریت(عج)... او که قطب عالم امکان است و فخر زمان، امام مهربان مردمان، غایب دوران است و پیامبر نشان...

سید و مولای ما! حال که ماه رویت پشت ابرهای انتظار پنهان است، برای وصال ما به دریای عدل و جود و سخاوتت دعا کن! تویی که فرمودی: «ما در رعایت حال شما کوتاهی نمی‌کنیم و یاد شما را از خاطر نبرده‌ایم، که اگر جز این گرفتاری‌ها به شما روی می‌آورد و دشمنان شما را ریشه کن می‌کنید. از خدا بترسید و ما را پشتیبانی کنید.»

و اینک امامت تو آغاز دوباره سلاله پاکان است و چه قامتی زیبنده‌تر از قامت رعنای  تو برای پوشیدن ردای امامت... برای حضور ما در خیمه انتظارت دعا کن  که تو حاضری و ما غایبان ظهور تو

خجسته سالروز آغاز امامت حضرت حجه‌ابن‌الحسن عسگری(عج) بر تمام مسلمین جهان فرخنده باد!

زهرا مرادوند

بادصبا

قرآن همه اش یک یاعلی است.لطفا منو مذهبی خطاب نکن من معقتدم به خدا واهلبیت.مذهبی بودن خیلی فرق داره با معتقد صرف بودن.خدایا من به دستات خیره شدم تا معجزه هاتو ببینم.إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ.الهی یا حمیدُ بحق محمد،یا عالیُ بحق علی،یافاطرُ بحق فاطمه یا محسنُ بحق الحسن یا قدیم الاحسان بحق الحسین اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب(س)وفرجنابه_حاجتم رو برآورده بخیر کن و مشکلمو هم حل بخیرکن پیغمبر اکرم فرمود: خداوند فرشته‏ ای را موکّل، بر کسی کرده است که بگوید: «یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینٍ»، وقتی که شخصی3مرتبه این نام را ببرد،فرشته به او می‏گوید:أرحمُ الراحمین به تو رو آورد، پس از او بخواه هرکسی به نیت من 7 مرتبه یا ارحم الراحمین خوند اطلاع بده منم براش بخونم.خدا یه راه های من حیث لایحتسب هم داره که به گمان من نمیاد اما خودش بلده💛 یاعلی جان مدد💕 فقط حیدر امیرالمؤمنین است💖 ﺷﺄﻥ ﺍﻭ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﭼﻮﻥ ﭘﺪﻳﺪ ﺁﻣﺪﻥ ﭼﻴﺰﻱ ﺭﺍ ﺍﺭﺍﺩﻩ ﻛﻨﺪ ، ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻣﻰ  ﮔﻮﻳﺪ : ﺑﺎﺵ ، ﭘﺲ ﺑﻲ ﺩﺭﻧﮓ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﻣﻰ  ﺷﻮﺩ.سوره یس(٨٢)

حضرت آیت الله العظمی بهجت (رحمت الله علیه) راجع به خواندن سوره توحید اینگونه توصیه کرده اند:

«دائم سوره «قُل هوَ لله احد» رابخوانید و ثوابش را هدیه کنید به امـام زمـــــان علیه الســـــلام.این کار عـمر شما را با برکت می کند و مـــورد تــــوجه خـاص حضــرت قــرار مـی گیرید.»

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿۱﴾

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿2﴾

لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿۳﴾

وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

آیت الله بهجت:وقتی می گوئید: «اللهم عجل لولیک الفرج»، بلافاصله بگوئید: «و فرجنا به». و از خدا بخواهید که شما را هم جزء یاران حضرت قرار بدهد. چرا که اگر حضرت تشریف بیاورد و شما در صف دشمنان حضرت و کسانی که در مقابل حضرت ایستادند، قرار داشته باشید؛ این آمدن حضرت چه فایده ای برای شما دارد؟!

قرآن همه اش یک یاعلی است.لطفا منو مذهبی خطاب نکن من معقتدم به خدا واهلبیت.مذهبی بودن خیلی فرق داره با معتقد صرف بودن.خدایا من به دستات خیره شدم تا معجزه هاتو ببینم.إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ.الهی یا حمیدُ بحق محمد،یا عالیُ بحق علی،یافاطرُ بحق فاطمه یا محسنُ بحق الحسن یا قدیم الاحسان بحق الحسین اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب(س)وفرجنابه_حاجتم رو برآورده بخیر کن و مشکلمو هم حل بخیرکن پیغمبر اکرم فرمود: خداوند فرشته‏ ای را موکّل، بر کسی کرده است که بگوید: «یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینٍ»، وقتی که شخصی3مرتبه این نام را ببرد،فرشته به او می‏گوید:أرحمُ الراحمین به تو رو آورد، پس از او بخواه هرکسی به نیت من 7 مرتبه یا ارحم الراحمین خوند اطلاع بده منم براش بخونم.خدا یه راه های من حیث لایحتسب هم داره که به گمان من نمیاد اما خودش بلده💛 یاعلی جان مدد💕 فقط حیدر امیرالمؤمنین است💖 ﺷﺄﻥ ﺍﻭ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﭼﻮﻥ ﭘﺪﻳﺪ ﺁﻣﺪﻥ ﭼﻴﺰﻱ ﺭﺍ ﺍﺭﺍﺩﻩ ﻛﻨﺪ ، ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻣﻰ  ﮔﻮﻳﺪ : ﺑﺎﺵ ، ﭘﺲ ﺑﻲ ﺩﺭﻧﮓ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﻣﻰ  ﺷﻮﺩ.سوره یس(٨٢)
2456

اوصاف امام زمان عجل الله فرجه🍀

🔶 لسان اللَّه

💠به معنای زبان گویای خداست که از القاب امام زمان علیه السلام می‌باشد؛ اگرچه امامان علیهم السلام فرموده اند:

«نَحْنُ لِسانُ اللَّهِ»؛ همه ما زبان گویای خداییم.

💠در زیارت آن حضرت می‌خوانیم:

«اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا لِسَانَ اللَّهِ الْمُعَبّر عَنْهُ»؛

«سلام بر تو ای زبان گویای خداوند که از جانب او سخن می‌گویی».

امام رضا علیه‌السلام  :

※ کلمة «لا إله إلّا الله» حِصْنی فَمَن دَخَل حِصْنی اَمِنَ مِنْ عَذاب

لکن بشروطها و انا من شروطها

[ کلمه لا اله الا الله قلعه محکم من است، هرکس به این قلعه محکم من وارد شود، از عذاب در امان می‌ماند،

اما به شرط‌های آن، و من از جمله شرط‌های آن هستم. ]

به شرط قبول ولایت اهل بیت علیهم السلام وارد قلعه توحید میشویم .

خدا مرحوم آیت الله العظمی بهجت را رحمت کند. یک حرف بلندی می فرمودند.🌱

بین دهان تا گوش شما کمتر از یک وجب است.

قبل از اینکه حرف از دهان خودتان به گوش خودتان برسد، به گوش حضرت رسیده است.

او نزدیک است، درد و دل‌ها را می‌شنود.❤️

با او حرف بزنید و ارتباط برقرار کنید.

در زمان حضرت امام هادی علیه السلام (در بعضی روایات امام جواد آمده است) شخصی نامه‌ای نوشت از یکی از شهرهای دور نامه‌ ای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟

حضرت در جواب ایشان نوشتند:

«إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک » لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو، ما از شما دور نیستیم.

یا صاحب الزمان ادرکنی 💚

امام حسین علیه السلام فرموده اند‌‌:

فرزندم مهدی در عصر خودش مظلوم است. تا میتوانید برای او سخن بگویید و قلم فرسایی کنید. آنچه برای او بگویید در حقیقت برای همه ما اهل بیت گفته اید.

امام زمان( عج ):

به شیعیان و دوستان بگویید كه خدا را به حق عمه ام حضرت زینب علیهاالسلام قسم دهند، كه فرج مرا نزدیك گرداند.

امام رضا علیه السلام فرمودند:🌱

🔵 منتظرین گداخته می شوند، همان گونه که طلا در کوره گداخته می شود، و مانند طلای ناب از ناخالصی پاک می شوند.🌟

📚 الارشاد ص۳۳۹

باشد که ایمان مان را در این دوره پر از ابتلا و فتنه به لطف خدا حفظ کنیم .

و همه ی ما از ریزش ها و غربال های آخر الزمان در امان باشیم .‌‌‌‌‌‌

تا لایق شویم به زندگی زیر پرچم اعظم ؛مولای خوبی ها ؛ آقا صاحب الزمان عج الله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...🌱⁦❤️⁩
2604