2581
2553
دختره یه ذره سیاست نداشته متاسفانه  از قدیم گفتن بزار خودمو جا کنم بعد ببین چه ها کنم  ن ...

فکر میکنی وقتی همیشه ب همین منوال پیش بره دختر دیگه اختیارش از دستش در میره

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
نمیشه قضاوت کرد ول در کل وقتی دختر ۱۹ ساله رو شوهر میدین به پسر ۲۳ سالخ ک‌ برای جفتشون خیلیی زود ...

چجور۱۹سالش بوده ک اینقد رو داشته از الان گفته من اومدم مادرتو بزار کنار 

خدایاشکرت بخاطر الوین پسرنازنینم 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

اونایی که میگن دفعه بعدی دو نفری میرفتن اشتباهه بنظرم. فک کنم دفعه بعد 4 نفری بشه و پدرشوهرم ببرن. 

از یه طرف هم مادر خودش باید اینقدر شخصیت داشته باشه که اینا بار اولشون هست خودش رو نندازه جلو 😒😒

من خودم 5ساله ازدواج کردم جرعت نمیکنم بگم بریم مسافرت چون باید همه رو ببرم 😑😑😑

کلا حالم از آدمای بی شخصیتی که برای خودشون و طرف مقابل احترام قائل نیستن بهم میخوره. آخه از یه دختر 19 ساله و یه پسر 23 ساله چه انتظاری دارن؟ بینشون رو بهم میزنن

من خودم هم عروسم هم مادر عزیزم ادم عقد کردنی که تنهایی مسافرت نمیره یه سری قوانین هست دیگه این دفعه عروس خانوم قبول میکرد بعد شرط میکرد برن بیان دوتایی باهم برن شمال حتما پسره قبول میکرد هم مادره راضی بود هم پسره هم عروسه 

2603
ببین شش سال تجربه زندگی مشترک به من میگه از حد شرعی شهر رد شدی زنگ بزن خداحافظی کن تازه یگو دارم میر ...

اره . این خیای خوبه.... ی خانمه میشناسم میشه هم عروس دختر خالم. دختر خالم میگه ۱۰ روز میاد خونه مادر شوهرم میمونه بعد ده روزصبح ک ماشین روشن میکننحرکت کنن میگه ما داریم میریم شمال

عین همین مورد واسه جاری وبرادر شوهر من‌پیش اومد حتی مادرشوهرم ساک سفرش رو بسته بود ولی بردارشوهرم‌نه ...

این دیگه بی احترامیه... چون همونجور ک جای مادر زن هست جای مادر شوهرم هست

من خودم هم عروسم هم مادر عزیزم ادم عقد کردنی که تنهایی مسافرت نمیره یه سری قوانین هست دیگه این دفعه ...

عزیزم عقد بهترین روزای ادمه

بعدا ازدواج کنن میگن سرکار میریم و فلان

مادرش میتونست بعدا بره🙄

ضدحسادت!🦕درشان ما گریختن نیست🌱
آره خواستم بگم واقعا میتونست هزار دلیل بیاره اگه همسرش براش عزیزه و مهم‌...اون کلااااا باید حفظ تعاد ...

پسرایی ک مادراشونو میگیرن زناشون زیرپا له میکنن. بزرگتریت ضربه هارو میخورن. چون دخترم اروزهای خودشو داره

2456

این ک چیزی نیست ما بار اول خواستیم بریم سفر یه کوپه گرفتیم که خودمو و شوهرم تنها باشیم و راحت ...بعد مادرشوهرم فهمید گفت حالا که جا دارید منم میام گفتیم بفرما در اخر مامانشو و دخترشم اورد با خودش .تازه میگفت یه نفر دیگه هم جا داشتیم کاش فلانی میومد 

چرا دخترا وقتی ازدواج میکنن فکر میکنن مالک شوهرشون شدن. یکم سیاست داشت پا میشد میرفت ولی همونجا می‌ ...

چرا مادر پسر سرش توزندگی پسرش میکنه اروپایی ها چرا اینطوری نیستن نمیچسبن به پسراشون

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
2604