2581
2553

تازه دوستم داشت راجب همسایشون تعریف میکرد

میگفت که یه دختر ۱۹ ساله اس با یه اقای ۲۳ ساله عقد کردن

تصمیم میگیرن تو دوران عقد با هم برن مسافرت و امام رضارو زیارت کنن

مادر پسره تا فهمید گفت منم با خودتون ببرین خیلی دوست دارم برم زیارت و ...

ولی خانمه تا فهمید قهر کرد و گفت دوتایی بریم چرا مامانت بیاد پسره بهش میگه که مامانم هم دوست داره بیاد حتما امام رضا طلبیده ولی زنه قبول نکرد و گفت من نمیام و قهر کرد

حالا پسره چون مادرش خیلی خوشحال بوده که بره زیارت پسره دلش نمیاد به مادرش دست رد بزنه

پسره هم به زنش میگه میخوای بیا نمیخوای نیا با مادرم تنهای میرم مسافرت

پسره هم از لج زنش به مادرش میگه دوتای بریم زنم مریضه نمیتونه بیاد

حالا پسره و مادرش راهی میشن میرن مشهد و پسره میره استوری میزاره

زنش استوریارو مبینه و ریپلای میکنه کلی توهین میکنه و به پسره میگه من راضی نیستم زیارتتون قبول نیست و...

پسره پیام هاشو دید ولی جوابشو نداد

پسره و مادرش از سفر برمیگردن که مادر دختره زنگ میزنه به پسره میگه این چه کاریه چرا مادرتو بردی مگه من تا حالا با شما بیرون اومدم مزاحمتون بشم؟

پسره بش میگه من مادرم اولیت من هست احترامش واجبه تا زمانی که دخترتون معذرت خاهی نکنه من دنبالش نمیام.

.

.

.

.

والا بنظر من دختره اصلا نباید معذرت خاهی کنه😑

عیب نداره بریز تو خودت میدونم فشار همه چیز رو توعه🖤میدونم هر چی دم نمیزنی... دنیا بدتر روت گیر سه پیچ میکنه🔗امروزم باز نشون نده! که همه این سالا چقد چزوندت🥀

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

مادر جای خودشو داره

ولی پسره نباید اجازه میداد مادرش برنامه سفر دو نفرشون رو بهم بزنه.

مقصر نه مادر هست نه عروس

خود پسره ی بی عرضه و بچه ننه هست

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

دختره نباید توهین میکرد

فعلا عقد هستن 

پسره به نظرم تقصیری نداشته

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

دختره هم نگفته مادرتو کنار بذار یا بی حرمتی کن ..گفته خودمون دوتایی بریم سفر یه چیز عادی ..بنظرم هم مادره هم پسره مقصرن ..مادره باااید خودش این درخواست و نکنه کلاااااا

❤اینجا زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه ‌.با دلای پاکتون لطفا دعا کنید زودتر باعشقم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم‌..❤                            😭ای خدا داری میبینی و هیچ کاری نمیکنی برام‌،دیگه خسته شدم ،دیگه امیدی برام نمونده ،حقم نیست ،خدایا منو ببین صدامو بشنو.😭                                                                                                                                      😥ناشکری نیست ولی آخه امید من به چی باشه ،به این یه ذره دل خوشی،که داره از هم میپاشه ...........😥

چرا دخترا وقتی ازدواج میکنن فکر میکنن مالک شوهرشون شدن.

یکم سیاست داشت پا میشد میرفت ولی همونجا می‌گفت اگر برگشتیم یه مسافرت دوتایی باید باهم بریم من مشکلی با مامانت ندارم ولی دوست داشتم دوتایی میومدیم.

2456

به نظرم به نفعش شد که پسره رو الان شناخت وگرنه اگه برن زیر یه سقف تا زاییدنش و مهد فرستادن و دانشگاه رفتن بجه ش مادر شوهره باید نظر بده. همون بهتر که ولش کنه بره گم شه.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁

یاد جاریم افتادم 

من و شوهرم یه مدت بندر بودیم. 

جاریم میخواست بیاد خونه ما 

اولین مسافرت با شوهرش.. 

مادرشوهرم طبق معمول همه جا با پسراش میره... آویزونه 

جاریم هم ناراحت شد گفت میخوام تو ماشین با شوهرم تنها باشیم. 

بعد برادرشوهرم با مادرشوهرم دونفری اومدند خونه ما.. 

زنش نیامد. 

اختلاف افتاد و طلاق گرفتن.مادرشوهرم خیلی آدم بدیه.. 

اون یکی جاریم بیچاره تعریف می‌کرد که میخواستن اولین سفر با هم برن شیراز  مادرشوهرم میخواست باهاشون بره.. 

بعد نرفتند. 

به نظرم عروس حق داره   اولین مسافرت با شوهرش دونفری باشند.. 

حالا بعد ها  که بچه دار شدن. مادرشوهر هم همراهشون بره. 

2604