2410
2553

مطمئن باش اتفاقی نیومدی تو♥️

امروز اینجا دور هم جمع شدیم،تا چهل نفر بشیم که در حق هم دعا میکنیم.همدیگه رو نمیشناسیم ولی هممون بنده اون خداییم که لطف و‌مهربونیش لایتناهیه…💚🌱

اسمتون رو بگید و حاجتتون رو این زیر بنویسید.

برای منم دعا کنین تا رابطمون از اول شکل بگیره و عشقمو از دست ندم 🧡

هر کی برای من دعا کرد تاپیک رو لایک کنه و واسه هر کاربری دعا کردین پست شو لایک کنین😊

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که  هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی  توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی  و دیگه نمیتونی ادامه بدی  خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی  به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی  یا قرار بود بهش نرسی  خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

سلام من عاطفه هستم میشه به نیت مثبت شدن انتقال جنینم دعا کنید چن ساله منتظرم ان شالله خدا حاحتتون و بده و دلتون شاد بشه

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

انشاالله هرچی میخوای همون بشع قشنگم..

فاطمم..دعا کن برا منم همه چی درس ش و اونی ک میخام بشه

رفیق جونی میشه برا حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنی🥲اسمم فاطمه‌س😊لطفا برامنم دعا کنید ک آبروم حفظ بشه و آدمای بد از زندگیم حذف بشن..و اون کسی رو که میخام دوباره بیاد طرفم برای ابراز علاقه و درست شدن همه چی انشاالله...🥹گلم دعا کردی بگو تا برات صلوات بفرستم❤️من ب دعاهای شما و دل‌های پاکتون باور و ایمان دارم(التماس دعا)📿🧿
سلام من عاطفه هستم میشه به نیت مثبت شدن انتقال جنینم دعا کنید چن ساله منتظرم ان شالله خدا حاحتتون و ...

عزیزم کامنت بزارین پر بازدید بشه لایک ها به ۴۰ نفر برسه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که  هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی  توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی  و دیگه نمیتونی ادامه بدی  خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی  به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی  یا قرار بود بهش نرسی  خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
2456
لطفا دعا کنید مشکل ما تا۳۰ مهرخیلی راحت حل شه ممنونم ازتون حاجت رواشید

عزیزم کامنت بزارین پربازدید شه لایک ها به ۴۰ نفرربرسه

زهرا 

لطفا برای آشتی کردن منو شوهرم دعا کنید بیاد عذر خواهی کنه 😔🙏

برلی نی نی دار شدنمون 

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
آمین. برای من هم دعا کنید 

عزیزم کامنت بزارین پر بازدید شه لایک ها به ۴۰ نفر برسه

برای زیاد شدن رزق و روزی ما هم دعا کنید

عزیزم کامنت بزارین پر بازدید شه لایک ها به ۴۰ نفر برسه 

منم دعا کنین 

2604