2631
2632
عنوان

اهنگ قفلیتون الان کدومه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 39 پست

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603
2640

چشمات قرارم رو گرفت از من به من رحم کن بهم خیره نشو اصلا

ٖؒ﷽‌•«ℳ»❤️✨ ی صلوات واسه رسیدنم بهش بفرست❤ "تو صدات ، چشات ، نگات دلمو حالی ب حالی میکنه   منو میگیره از خودمو دور ازین حوالی میکنه  

بچه باحالا پیشرو 

مگه چند ساله دیگه هستیم کنارِ این زمین که با تیر‌کمون از آسمونم ستاره می‌زنیم🖤✨بیا بذاریم کنار اون چیزا ک لازم دل نی اگه حاکمت عشقه نگو تو جاده فلش نی اگه الان اینجایی قبلاً اجازه گرفتی ما هم مثل اونیم ولی شدیم خالق زشتی🤍نیازِ به عمقِ دید کی میگه ماه نقره نیست امید به بی‌نهایت می‌کنه باورو سفید همه ساعتها از بهترینِ آینده بگید از وقتی بچه تو رحم صدای مادرو شنید💚🌱اگه جهان سمیه جمعها برات منفیه مثل خورشیدی شو که به یخها حرارت می‌ده💛☀️بمون تو منطقه ای که هنوزم هواش ابریه💙☁️مهمم نیست اگه هزار دفعه خراب کردیمش💔🩹
2637

همه اهنگای ارمین زارعی قفلیمن

من همانم؛دلداده یِ هُنَر؛دلباخته یِ رنگ ها🌱🎨نقاشان لحظات زیبای زندگی شان را نقاشی میکنند تا همیشه جلوی چشمشان باشد،و بارها خاطرات خاطرات زیبای شان را مرور کنند.شاید با دوربین و عکاسی کردن بتوان این لحظات را ثبت کرد.اما وقتی نقاشی میکنی تک تک خطوط،چهره ها،تمام خاطراتت را خودت میکشی و این تمام احساساتت را درگیر خواهد کرد🩵👩🏻‍🎨،یک عدد نقاش هنرمند:)
2604