2581
2632
عنوان

اهنگ قفلیتون الان کدومه ؟

487 بازدید | 39 پست

من دیشب یدونه شنیدم از حسین خواجه امیری 

اسمش بزار حرفمو بزنم

و مرتضی جعفر زاده   دنیا دنیا باشه تو نباشی می خوام چکار

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

صلوات😅😅😅

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

مستر لاوا لاوا 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

هنو یه تیکه قلبمو پیش خودت داری....

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603
2640

اهنگ قفلیم شعر ای یار مهربانم کلاس دومیا خواستم به خواهر یاد بدم😂

خوشبخت ترین آدمها کسانی هستند که به خوشبختی دیگران حسادت نمی کنند... و زندگی خودشان را با هیچ کس #مقایسه نمی کنند...

Radio  لانا دل ری

#ایران_بدون_افغان آقا الکی همش درخواست ندین ج نمیدم عکس عشقم پروفمه  اسمش کیومرث آقا کیو هم صداش می کردم همیشه تو قلبم جا داره امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ فوت کرد تولدش (اون روزی که اومد پیش ما ) ۲۶ اسفند ۱۴۰۰   مخالف کسایی که با دو تا همایش رفتن فک می کنن الان دکتر طب سنتی شدن عزیزم دکتر طب سنتی اول پزشکی عمومی اش رو گرفته واسه آزمون تخصص طب سنتی رو انتخاب کرده 

آهنگ هواتو دارم آرمین زارعی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنده تو تاپیک طرف صحبتم استارتر هست پس لطف کن اگر نظری در خلاف نظر من داری من و ریپلای نکن و به استارتر نظرت و بگو..!آدم های نادان هم نیستن که بر اثر ندونستن اطلاعات نظر میدن حتی اگر من اشتباه میگم درست و غلط و بذار استارتر تعین کنه! اگر هم دیدید دیگه جوابت و نمیدم تو به دسته آدم هایی اضافه شدی که حرفت و حساب نکرده و نادیده میگیرم ولی تو نظر های خوب و شوخی و خنده ریپلای کن با تشکر از شما بزرگواران❤️😁🌸
2456

عاشقونه از فتانه

💚برای هم دعای خیر کنیم 💚   اگه دلت گرفت بشین گریه کن آروم که شدی محکم و قوی از جات پاشو...هرگز به خودت اجازه نده در جا بزنی،هرگز احساس بدبختی نکن.به دنیا لبخند بزن تا دنیا بهت لبخند بزنه! شاد باش تا بهت شادی بیشتری بده.تمام انرژی هایی که از خودت بروز میدی به خودت برمیگرده...به کائنات بگو خیلی خوشبختی تا بهت چندین برابر خوشبختی بده.یه تکنیکی هست به اسم تبسم.بارها و بارها انجامش بده هر وقت نتیجه شو دیدی برای منم یه صلوات بفرست❤
2604