2581
2632
عنوان

شوهرم پیش جاریم و بقیه بدجور خردم کرد

184061 بازدید | 1001 پست

بحدی حالم خرابه که دلم میخواد همه چی رو بذارم کنار و برم از این خونه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

وقتی میگفتن صدای شکستن قلبم شنیدم فکر میکردم اغراقه ولی واقعا حس میکردم صدای تیکه تیکه شدن قلبم می شنوم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

تعریف کن گلی 

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
2640
بچه داری؟

اره و متاسفانه فقط بخاطر دخترم موندم....دخترم بااین سنش وقتی حرکت شوهرمو دید زد زیر گریه

تعریف کرد لایکم کنین بچه ها 

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
2456
تعریف کن گلی 

دیشب تاپیک زدم گفتم باهم قهریم یه نفر گفت بحث زندگیته کوتاه بیا

دخترمم همش میگفت مامان توروخدا آشتی کنید

خونواده شوهرمم اصرار داشتن آشتی کنیم

دیگ امروز تولدش بود با جاریم رفتم بازار رفتم براش کیک هدیه خریدم اونم به اصرار زیاد دخترم...جاریم هم گفت پس شام بیاین خونه ...طفلک شامم درست کرد دخترمم از خوشحالی به همه گفته بود تولد باباشه و مامانی براش کیک خرید وقتی اومد رفتم استقبالش گفتم تولدت مبارک محلم نداد

رفتم دست بدم زد زیر دستم گفت برو کنار نمیخام بات حرف بزنم

بغض کردم گفت من برات کیک خریدم که...نذاشت حرف بزنم گفت میخاست نگیری کیکتو من نمیخام

باور میکنی قبل من دخترم زد زیر گریه

خب حالا تا صبح بیا شاخ و برگ بده به موضوع :‌|||| مطرح کردن موضوع اصلی انقدر سخته؟

نه بخدا پسرم گریه کرد رفتم شیرشو دادم بعد تایپ کردم

2604