2777
2789
عنوان

طلاق در دوران عقد و ازدواج مجدد

919 بازدید | 41 پست

🤍سلام وقت همگی بخیر باشه🤍

اول کار بابت طولانی شدن متن خیلی معذرت میخوام

🔴دوستان من ۲۱ سال سن دارم و لیسانس حقوق هستم و قبلا یکبار جدا شدم(در دوران عقد) 

🔴حدودا ۲ سال از طلاق من میگذره، و به تازگی با اقایی اشنا شدم(۲۴ساله) که از نظر سطح خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی کاملا در یک سطح هستیم؛ و خود اقا هم از، هر نظری که بگید عالی هستن. 

🔴ما طی سفر هایی که با تور ها میرفتیم باهم اشنا شدیم و در سفر، من کاملا به شخصیت ایشون پی بردم و کسی بودن که واقعا از هر جهت با معیار های من هماهنگی داشتن. 

🔴ایشون و خانواده محترمشون از گذشته من خبر دارن و مشکلی هم از این بابت نداریم، و خانواده فرهنگی هستن(بسیار متشخص) 

🟩مسئله اصلی من که موجب شد در نی نی سایت عضو بشم و از شما دوستان کمک بگیرم این مورد هست🟩

ما از نظر مالی تقریبا یکم بالاتر هستیم اما اصالت این خانواده باعث میشه که به چشمم نیاد

اقا با سن کمشون فعلا فقط یک پراید دارن، و فکر کنم اگر این رابطه به ازدواج ختم بشه، حمایت بسیار جزئی از خانوادشون داشته باشیم، و حقوق الانشون حدود ۱٠ تومن هسنش. 

ان شاءالله تا سال اینده من وارد شغل وکالت میشم و مطمعنم که میتونیم در کنار هم یک زندگی معقولی رو بسازیم و بعد برای ازدواج اقدام بکنیم. 

اما خانواده ی من بر خلاف تایید همه جانبه این اقا و خانوادشون، میگن که مشکلات مالی بعدا دردسر ساز میشه. 

از خانوم های متاهلی که تجربه دار هستند، بنظرتون در این زمانه که مردی مانند پدرهامون بسیار کم پیدا میشه، ارزشش رو داره که در کنارشون از صفر بسازیم؟!. 

یا باید خودشون از اول خونه و درامد بالای۱٠ تومن هم داشته باشند؟! 

🙏🏻🌹متشکرم از وقتی که گذاشتید🌹🙏🏻

تعداد رای : 22
نظرسنجی
بله
13
59%
خیر
6
27%
بستگی داره
3
13%

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون گفتی متاهلا جواب بدن تو نظر سنجی شرکت نکردم

اما اینجا میگم اقا سنش کمه و اگه مشکل مالی داره بخاطر سنشه اگه شخصیت و اصالت خوبی داره حتما زندگی خوبی خواهید داشت در کنارش اما یادت باشه که ممکنه الان بگن با ازدواج سابقت مشکلی ندارن اما فردا بزنن تو سرت ازدواجت رو‌ ...

معجزه کن صبر مرا 

بنظرم چون خونه نداره وحقوقشم کمه ممکنه زندگیتون با سختی همراه باشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
خوبه که خانواده اتون چقدر سخت می گیرن

😅خودمم دلم گیره، ولی دودلم واقعا... 

در توانشون هست که خونه ی مناسبی رو اجاره کنن برای زندگی اما خریدنش فعلا محاله... 

اما مامانارو که میشماسید😅زیادی حساسن

بنظر من اول خود شخص مهمه بعد پولش. پول باشه دلت خون چه فایده. پول نباشه تلاش میکنی در کنار کسی ک عاشقشی زندگیو بسازی توی این زندگی با یه چیز ساده هم خوشحال میشی و قانعی ولی تو پول باشی طرف بهت دست بزنه و علاقه نداشته باشی چه حسی بهت دست میده. دو اینکه اگر از نطر مذهب یعنی نماز. پوشش. و یا ارتباط در عقد مثلا رابطه کامل یا خیر. مدت عقد. خونه مستقل یا با خونوادش به تفاهم رسیدی و واقعا با دل و جون برات تلاش میکنه خرجت میکنه حمایتت میکنه ارزش داره ولی سریع نرو برای عقد زمان بخر بیشتر بشناس محک بزنش😉

چون گفتی متاهلا جواب بدن تو نظر سنجی شرکت نکردم اما اینجا میگم اقا سنش کمه و اگه مشکل مالی داره بخا ...

واقعیت خودمم همین فکر رو میکردم، اما واقعا شخصیت خانوادگیشون اینطوری نیست. 

و آقا واقعا از هر نظر خوب هستن(معنویات و اخلاقیات) 

مادیات هم از نظر من نسبت به سنشون اوکیه و نهایت خودمم تا سال اینده میتونم کمک برسونم تا یک زندگی معقول شروع بشه، اما مادرم بخاطر مادیات مدام دارن از چشمم میندازنشون و واقعا دودلم که چیکار کنم...