2410
2640
عنوان

مادر شوهرم رو مخمه

433 بازدید | 39 پست

سلام دوستان من هشت ماهه عقد کردم با شوهرم دوست بودیم مادر شوهرم میگفت باید فامیل بگیره و من تنها قریبه ام 

الان با دختر عموش مشکل دارم چون خیلی کرم می ریزه تو زندگیم مادر شوهرم دست روی قرآن گذاشت نمیبینم دخترورو دیگه 

الان پدربزرگ شوهرم فوت کرد رفتم  به زن عموش سلام هم نکردم و اومد پیش شوهرم زن عموش باز هم اونم سلام نکرد اما به زن عموهای دیگش هم سلام کردم و احترام گذاشتم واقعا دلم نمیخواد اون زن عموش و دخترش ببینم 

میخواستم با سلام نکردن بیان بگن به پدرشوهرم چگونه اینابگن دخترت کرم ریخته 

الان موندم چهلم برم یا نه شوهرم مرخصی نداره شهرستانشون ده ساعت راهه دوروز بیشتر مرخصی نمیتونه بگیره 

مادر شوهرم توقع داره من ایام تعطیلی همش باهاشون اونجا برم نمیگه پسرشو ما بردیم سرکار متاهلی دیکه تک فرزنده کمک کنید چه رفتاری کنم با زن عموش اینا و برم یا نه 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

شوهرت اگه میخاست دخترعموشو بگیره خب میگرفت .شما بنظرم سلام علیکتو بکن شخصیت خودتو پایین نیار چه ربطی به زنعموعه داره . اتفاقا با اینکارات میفهمونی چقدر درگیرشونی

سخت نگیر

برو بیا 

کلا سالی ی بار پیش بیاد اگر تو مجلس شادی و عزا همو ببینید.

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
چه رفتار بچگانه ای داشتی که سلام نکردی بهش

چیکبار میکردم ازشون متنفرم دختر خرابش زندگیمون خراب کرده عشقمون سرد کرد کاری کرد فکر کنم شوهرم باهاش بوده واینکه من اولین عشقش نبودم 

چند سالته؟ یکم بی سیاستی...دختر خاله همسر منم یه زمانی عاشقش بوده بعد عقد اومد بهم‌گفت. نمیدونم چه دعایی خوندی که اومد تو رو گرفت...الان تو جمع بهشون بی اخترامی کنی همه حتی مادروشهرت و شوهرت طرف اونا رو میگیرن... بهتره عادس رفتار کنی جوری که فکر کنن اصلا برات مهم نیست

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
سخت نگیر برو بیا  کلا سالی ی بار پیش بیاد اگر تو مجلس شادی و عزا همو ببینید.

مشکل اینکه مادر شوهرم توقع داره همه ایام تعطیل من اونجا باشم برم بیام من قریبه ام و دهانه اونجا هیچی نداره و منم از این افراد خوشم نمیاد که کرمن

تو رابطه با زتعمو و دخترعمو اصلا نباید خودتو تابلو کنی

درمورد مادرشوهرت بیستر باهاش گرم بگیر و هواشو داشته باش هم بخاطر خودت و زندگیت هم بخاطر خدا چون ظاهرا بهتون وابسته س و کسی جز شماها نداره

چند سالته؟ یکم بی سیاستی...دختر خاله همسر منم یه زمانی عاشقش بوده بعد عقد اومد بهم‌گفت. نمیدونم چه د ...

اخه پسر دایی شوهرم میگفت این تا دیروز سلام شوهرت نمیکرد الان میخواد زندگیتون خراب کنه 

تو رابطه با زتعمو و دخترعمو اصلا نباید خودتو تابلو کنی درمورد مادرشوهرت بیستر باهاش گرم بگیر و هواش ...

اره ولی مشکل من اینه من نمیخوام یه بم زن عموش اینا رو ببینم خیلی دخترش کرمه از قصد اینکارو کردم دور بشن

2456
اخه پسر دایی شوهرم میگفت این تا دیروز سلام شوهرت نمیکرد الان میخواد زندگیتون خراب کنه 

از کجا معلوم دروغ نمیگه؟؟؟ از من به تو نصیحت کاملا عادی باش باهاش اینجوری شوهرت حساس میشه بیشتر میره تو نخش

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
چه رفتار بچگانه ای داشتی که سلام نکردی بهش

شوهرم۲۵ سالشه سنش کمه میترسم دختره کرم بریزه 

در مورد اینم از قصد اینجور کردم برن بپرسن چگونه بگن میخواسته زندگیشون خراب کنه

چند سالته؟ یکم بی سیاستی...دختر خاله همسر منم یه زمانی عاشقش بوده بعد عقد اومد بهم‌گفت. نمیدونم چه د ...

خدا دخترخاله های همسر و از رو زمین پرداره بیشتریاشون کرمی و هرزن

شده از درد بخندی ک نبارد چشمت من در این خنده پر غصه مهارت دارم 😊
2664