ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه
تکنسین داروخانه هستم ، تا جایی دارو ها رو بشناسم و ذهن یاری کنه حتما کمکت میکنم 🦋🌱 اگه راهنماییم برات مفید بود ثوابش هدیه به صاحب الزمان(عج) و امام رضا (ع) 💚 #آرام_جان/ یه حاجت سه ساله دارم ، ی هدف که به مسیرم مطمئنم ام ، ممنون میشم برام دعا کنی بهش برسم ❤️🙏🏻🥀 سال ۱۴۰۳ تاپیک میزنم انشاالله که {من به هدفم بعد سه سال رسیدم }. ✓هدف اولم اینه کاهش وزن داشته باشم ✓ هدف دومم پیشرفت تحصیلی که اون رشته ای که دوست دارم و براش وقت گذاشتم بخونم 💚در نهایت ام ی بخت خوب و زندگی با آرامش زیر سایه ائمه واسه همه مجرد ها و متاهل ها آرزو میکنم ❤️وزن آبان (فعلی) ۸۰/وزن آذر ۷۶/ وزن دی ۷۲/وزن بهمن ۶۷/ وزن اسفند ۶۳/ وزن سال ۱۴۰۳ و تثبیت ۶۰
کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …تیکرم به وقت یک سالگی فرشته بهشتیمه😍😍😍