2581
2640

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

ورزش کن

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
کالری شماری تاپیک های این کاربر رو بخون کمکت میکنه @بامدادخمار    

کالری شماری واقعا میشه باهاش وزن کم کرد؟۱۲۰۰ با ۱۱۰۰‌ بخورم خوبه؟چقد لاغر میشم خب اگه اینقذ کالری بخورم هفنه ی یه بار هم یه روزش ۶۰۰ کالری 

2637
تو ب من بگو چیکار کنم 20 کیلو چاق شم تا آذر ماه🥺🥺

خب خیلی زیاده بیست کیلو که تا آذر ماه هرروز سالاد ماکارونی و‌بستنی و شیرینی جات بخور چیزایی که سس مایونز داشته باشه واقعا چاق میکنه بنطرم قرص تقویتی زینک هم بخوری اشتهاتو میبره بالا

تا بهمن ۴ ماه وقت داری ماهی ۳ کیلو نم کنی میشه. اتفاقا منم ۶۷ کیلومتر میخوام بشم ۵۶ . من از  اول مهر میخوام روزی ۱۲۰۰ تا بخورم تا کم کنم

گر نگه دار من ان است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
عهههه تویی🤭 چطوری چ خبر تو فکرت بودم با ر...لت چیکار کردی اومد جلو؟ 

گبونت برمممم توخوبیییی😍عاره عاشتی کردیم😬اسفند ماه اشتی کردیم خاهرررر

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
2604