2581
2553

خواهر یکی یدونم خیلی چاقه خیلییی هرچی بهش میگیم نخور کمتر بخور رژیم بگیر پیاده روی کن تحرک داشته باش اصلا گوش نمیده یعنی نمیتونه اراده نداره ۱۱۰ کیلو‌شده می‌ترسیم براش بخدا اگه دور از جونش ی تار موش کم بشه سر هفته نمیشه شوهرش ی زن دیگه میگیره خانوادشون خوشحال میشن 

😭😔خیلی ناراحتم مامانم خیلی حرص میخوره براش تب خال زد الان از غصه ی اون‌😔😔خودشم افسرده شده ولی میگه نمیتونم چیکارش کنیم توروخدا بگید🙏🙏🙏🙏😔

Mσσɳ🌝آیدا در زبان ترکی : درون ماه، مثل ماه. آیدا در زبان فارسی : شاد و خوشحال. آیدا در زبان آلمانی : فرشته.🧚🏻‍♀️✨متاهل و متعهد💞💍||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا💎کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست اون فقط یک انسانه با عقیده ی دیگه🙃مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد حتما میزارم.

۱۱۰ جا داره هنوز خب رژیم بگیره .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

بله باعث میشه 

چون آدم چاق چربی دور قلبش زیاده عروق قلب مسدود میشه و باعث سکته میشه 

البته دور از جون خواهرتون 

چاقی باعث کبد چرب هم میشه کبد چرب گریدش بیشتر بشه باعث از کار افتادن کبد بشه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

همه ما چه لاغر چه چاق در معرض سکته هستیم 

ولی خب افراد چاق بیشتر...باید آزمایش بده سطح کلسترول خون سنجیده بشه و اینا اگر زیاد بود قرص بخورن. ولی در کل شما کمکش کنین که رژیم بگیره و لاغر بشه

نمیتونم نداره بره دکتر تغذیه رژیم بهش میده باشگاه هم بره اوکی میشه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

زمینه 90درصد بیماری ها چاقی هست یه آدم چاق از نظر پزشکی مریض ب حساب میاد هر چقدر سن بالا تر بره چاقی باعث بوجود آمدن امراض بیشتری میشه 

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 

دست خودش نیست استعدادچاقی داره لابد منم لاغرم باز هرچی میخورم چاق نمیشم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

صد البته 

من خودم یزمانی خیلی چاق بودم و حق میدم بهش از یه وزنی میری بالاتر خیلی سخت میشه نخوردن و ...

اما یجایی برات تلنگر میشه

باشگاه ثبت نام کنین جفتتون باهم برید بهش بگو حوصلم سر میره تنهایی بیا باهم بریم 

۱۱۰ هنوز میتونه با ورزش و رژیم بیارتش پایین 

بره بالاتر کار به عمل و ‌... میرسه

جلوی خوردنشو نمیتونه بگیره ولی ورزش که چاره اش ثبت نام باشگاه پیاده روی بیرون قدم های زیاد 

بله عزیزم دور از جونش سکته قلبی میاره

برادر ۳۷ ساله من ۳ ماه پیش بخاطر وزن بالا چربی زیاد ک دور قلبش گرفته بود ایست قلبی کرد ایشالله ک بلا از ابجی تون دور باشه ولی خب حتما پیگیر باشید حتما

برا شادی روح داداشم لطفا صلوات 💚💚💚🖤🖤🖤

2456
نمیتونم نداره بره دکتر تغذیه رژیم بهش میده باشگاه هم بره اوکی میشه 

باشگاه با این وزن بدتر مفصل هاش داغون میکنه تنها راه اش پیاده روی تا وزنش بیاد پایین بعدش بره باشگاه برا فرم دهی 

خواهش میکنم سمت جراحی و رژیم های سنگین نبریدش

فقط ورزش اصولی و تغذیه مناسب زیر نظر پزشک تغذیه 

از کم شروع کنید بهش انگیزه بدید باهاش همراه بشید و تشویقش کنید 

چاقی خیلی آسیب میزنه 

لطفا اگه شعور حرف زدن ندارید ریپلای نکنید 🙏 
صد البته  من خودم یزمانی خیلی چاق بودم و حق میدم بهش از یه وزنی میری بالاتر خیلی سخت میشه نخور ...

من ی زمانی قدم ۱۷۵ بود ( ارثیه ) وزنم ۹۶ ۲۰ کیلو اضافه وزن داشتم 

اما الان در آستانه مربی شدن بدنسازیم 

واقعا باشگاه معجزه میکنه..

دوستت دارم .. چه بخواهی چه نخواهی 💕
2664