2652
2553

ندارم 

تو عمرم ب هیچ عنوان و هیچ جوره حق کسی و نخوردم 

ولیییییی

با پول کندن از شوهرم و حتی مخفیانه برداشتن پولش لذت میبرم باور میکنید🤔ن تنها عذاب وجدان ندارم بلکه لذتم میبرم واقعا چرااااا 

خودم دلیلشو میدونم میخوام بدونم میتونین حدس بزنین دلیلشو (اگه دلیلم منطقی باشه قطعا حدس میزنین) 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

پول نمیده بهت

وزن شروع : ۸۰ قد :۱۶۳ وزن هدف اول:۷۵🥰 وزن هدف دوم : ۷۰ 😍 وزن هدف نهایی : ۶۵ ، من میتونم 💫🤍 تاریخ شروع رژیم : (۲۷/۱۱/۱۴۰۱) پنجشنبه وزن فعلی :۷۷.۸۵۰ (۹/۱۲/۱۴۰۱) سه شنبه، امروز ۲۱/۳ دوباره رژیم و ورزش رو شروع کردم با وزنه ۷۷ کیلو برم که ان شالله تو امضام وزنم رو بزنم ۶۵ کیلو 😍😍😍😍۲۱/۴ وزن ۷۵۹۰۰🤗۳۱/۵ وزن ۷۴۶۰۰😌۵/۶ وزن فعلی ۷۴۲۰۰😁

واضح،ش‌وعرت مثل آدم بهت پول نمی‌ده

برای تو خسیس

وبرای بقیه ولخرج

اگه دوست داشتین برای حل مشکلم صلوات بفرستید⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩سخت است برگردن سگی قلاده انداختن که پیش تر برسرش تاج گذاشته اید!عزیزان درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا درخواست ندید💚

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2603

پس انداز برای آینده!

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

اون وظیفشه بده نمیده لابد خودت برمیداری عذاب وجدان نداره ک😁

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
یا خسیسه یا شکاک 

چ ربطی داشت ب شکاکی

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
چندمین تاپیکه میرم استارتر جواب هیچکسو نمیده

گلم الان دقیقا چ جوابی باید بدم؟! 

ازش پول برمیداری نمیفهمه مگه میشه

کم بر میدارم اونم گه گاهی

2456