2410
2553

ببنید هر چی میاد بدتر میشه

مثلا قبلنا اصلا حوصله کارهای بیرون رو نداشتم روزی ک خونه بودم حالم خوب بود غذا میپختم و کارها خونرو میرسیدم 

حالا حتی حوصله کارهای خونرم ندارم

فقط دلم میخواد رو تخت دراز بکشم

صبح ب زووور بیدار میشم دخترم دو سه روز میره مدرسه 

انگار میخوام بمیرم از خواب

وقتی میره دوباره میخوابم تا ظهر 😐

بعد غذا حاضری تند تند میزارم

ب زور

عصر هم میخوابم 

شبم نیمرو 

کلا فقط دلم میخواد لش کنم و هیییییچ کاری انجام ندم

دیروز که صبح زود بیدار شدم بدون صبونه رفتیم جایی کار داشتم برگشتم خونه ساعت ۱۰ خوابیدم تا ۱ ظهر

بعد دوباره بعد نهار خوابیدم تا ۶

شبم ۱۱غش کردم از خواب و خوابیدم 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

ببین عزیزم به نظرم اگه یه کار واسه خودت درست کنی هم به خاطر رسیدن به اون کاره از خوابت میزنی و اینطوری تنبلی نمی‌کنی هم اینکه وقتی یه بخش ازت وقتت واسه اون کار بره ماسه انجام بقیه کارات بیشتر عجله میکنی زندگیت یه نظمی میگیره

به نظرم کلاسی چیزی برو فرقی نداره هرچی خودت دوست داری هتری، ورزشی....

یا کار خونگی شروع کن یا اگر میخوای دوره آنلاین آموزش یه حرفه رو که دوست داری بخر مشغول شی

اینها علائم یک شخص معتاد به گوشیه

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
متاسفانه خواب،خواب میاره

ومنی که درست مثل استارتر تنبل شدم ولی اصلا خوابم نمیبره حتی با قرص خواب ۳ساعت شاید بخوابم خواب خیلی خوبه من از بیخوابی تنبل و مریض و افسرده شدم اینجا کسی هست خودش یا خانواده از قرص خواب ستفاده میکنن چه قرصی ترانوبین کسی استفاده میکنه

کمبود ویتامینا رو نداری کم خونی یه آزمایش بده

نمیدونم 

بگم چ آزمایشی 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
ضعیف شدی حتما🤦🤕🥴 برو سه چهارروز یه بار نوربیون بزن ببین اکی میشی

نوروبیون برا چیه 

مدل زندگیت روعوض کن هرروز یه جارو تمیز کن آخر هفته یه تمیزی کلی یه جاروبرقی بکش  شب زودتر ...

میخوام ولی نمیتونم

خستم خیای

واقعا نا ندارم انگار تریلی از روم رد شده 

تیروئید  چک کن ازمایش حتما بده

ممکنه تیروئیدم چی باشه؟

کم کار مثلا یا پرکار

2456
تقویتیه. قرص ب۱ و وینامین دی هم خوبه. ب۱ رو هرروز میتونی بخوری

چ خوب 

برم دکتر امروز غروب 

چ خوب  برم دکتر امروز غروب

اره احتمال زیاد کمبود ویتامین پیدا کردی. امپول بزنی و مکمل بخوری اکی میشی

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است. ما بر آنیم که این ذکر جهانی بشود ان شاالله....
2664