2410
2553

در حین غذا پختن تو ی کاسه اب و وایتکس ریختم و سبنکمو شستم همونجوری گذاشتمش رو‌میز کارم ک داشتم اشپزی میکردم

خورشتم آبش کم شده بود با همون کاسه آب ریختم توش الان چکار کنم 😭😭😭

هیچی بخور😐

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

بنداز دور یعنی چی چیکار کنم

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

این بچه برام حواس نزاشته اینقدر گریه کرد گذاشتمش تو کریرش اوردم تو اشپز ک منو ببینه در حین کار کردنم باهاش حرف میزدم و...ک گریه نکنه الاناست ک شوهرمم بیاد از سرکار🥺🥺😭😭

2456
بریز ک طعمش داغون شده. معدتونم داغون میکنه

نهه کاسه خالی بودا بعد از شیر اب پرش کردم ریختم تو غذا حتی بو هم نمیداد وقتی ابشو ریختم تو خورشت 

الانم طعم و بوی غذام اصلا فرق نکرده

2669