2581
2640

همیشه بی عدالتی وبد شانسی برای من بوده و هست اون خدای مهربون که میگن کجاست چرا صدای منو نمی شنوه😒😏متنفر شدم از این شعارها 

نعوذ بالله!

کاربرآقاهستم,چهل ویک ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

من فهمیدم تو این دنیا فقط باید خودت تلاش کنی

با دعا و آرزو به هیچ جا نمیرسی تو هیچ زمینه ای

زمانی بچه دار میشم که به این نتیجه برسم:من به دنیا آمده ام؛مزه زندگی را چشیده ام و این قدر خوب است که ارزشِ تکثیر دارد🌱💫🤍__که شبِ شَراب، نَیرزَد به بامداد خُمار...
2603
آره خواهر انقد کثیف هستیم که یبار آرزوی ما رو برآورده نمیکنه همیشه شکست شکست بخدا کمرم شکسته  

همه همینن چرا فکرمیکنین هرچی بدبختیه براشماست من فکرمیکنم ما ملت نفرین شده ایم

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷

یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم دیگه ذوقشو نداریم 

درک میکنم 

مریم خانم 💖 💞💖❤نیمه جانم❤به بارون نم نم 🌧☔🌧به دریا🏞🏞 به کوه🌫 به این آفرینش🌠 🌠به کشتی نوح 🍀به ماه🌙🌙 و ستاره⭐⭐ به هفت آسمون🌈🌈 به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم ❤به عهدی که بستیم قسم میخورم❤ به هستم به هستیم قسم میخورم ❤تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه 💖💞💖تا وقتی که جونی توی این تنه💕 تو روزای خوب تو روزای بد💗 همیشه باهاتم قسم میخورم ❤همیشه باهاتم قسم میخورم❤ توی لحظه هاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم❤ توی لحظه هاتم قسم میخورم ❤❤❤❤
جناب معنی امضاتون رومیگین چیه

یعنی اینکه:اونچه که برای ما رقم خورده وتوی تقدیرمون هست,برامون اتفاق خواهد افتاد,وتلاش ما برای برهم زدن تقدیر نتیجه ای ندارد,وبه مرگ میانجامد

کاربرآقاهستم,چهل ویک ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم دیگه ذوقشو نداریم  درک میکنم

آفرین خوبه که بقیه هم منو درک میکنن نمیان آخوند بشن و پند بدن ممنون ازت... 4ساله هر روز چشم انتظار بچه ام ولی هرچی دارو میخورم نمیشه نمیدونم چه کنم

جناب معنی امضاتون رومیگین چیه

تونستم منظورمو برسونم؟

2456
بله ممنون

التماس دعا

آفرین خوبه که بقیه هم منو درک میکنن نمیان آخوند بشن و پند بدن ممنون ازت... 4ساله هر روز چشم انتظار ب ...

عزیزم

انشالله بزودی یه بچه سالم و قشنگ خدا بهت میده

مامان منم ۱۰ سال باردار نشده بود

ناامید نشو گل

تو همین سایت تاپیک دیدم خانم تو اوج ناامیدی مادر شده بود ۳۸ سالش بود بعد سالها

ایشالا میشه❤

مریم خانم 💖 💞💖❤نیمه جانم❤به بارون نم نم 🌧☔🌧به دریا🏞🏞 به کوه🌫 به این آفرینش🌠 🌠به کشتی نوح 🍀به ماه🌙🌙 و ستاره⭐⭐ به هفت آسمون🌈🌈 به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم ❤به عهدی که بستیم قسم میخورم❤ به هستم به هستیم قسم میخورم ❤تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه 💖💞💖تا وقتی که جونی توی این تنه💕 تو روزای خوب تو روزای بد💗 همیشه باهاتم قسم میخورم ❤همیشه باهاتم قسم میخورم❤ توی لحظه هاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم❤ توی لحظه هاتم قسم میخورم ❤❤❤❤
سراسر کلماتت انرژی منفی بود 

آره عزیزم چون تمام وجودم پر از انرژی منفی شده که حتی با زدن خودمم اون انرژی تخیله نشد به قصد کشت زدم ول نشد.. حس میکنم فقط باید تک تک سلول‌های بدنمو بسوزونم که از این حس راحت بشم

من همیشع تلاش می‌کنم و هیچ وقت نمیشه هم وقت میذارم هم هزینه 

شاید کافی نیست 

شاید هنوز زمان درستش نرسیده 

شاید برای شما نیست 

سال نو‌میلادی نزدیکه ….. آخرین بازدید 15.11.2023…خداحافظ 
2604