2410
2640
خیلی خوبه سه تا رایجه داره  اونم گرمه  ولی دلو نمیزنه حتما یه بار امتحانش کن عاشقش میشی

شرکتیش چی خوبه؟ اصلش گرونه😢

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

اینجوری که گفتی بو نکرده عاشقش شدم😁🤣

همه اینارو استفاده کردم من خیییلی مشکل پسندم تو عطر چون دوسدارم بوی خاص خوش رایحه ای داشته باشم هرکی  بوی اینارو ازمم استشمام کرده گفته ه بوی خوبی عطر چی زدی

گلم از یکی پرسیدی ایوریا بوش چجوریه بوش خییلی قشنگه  با لطافته رایحه نه گرم و نه سردی داره حس میکنی مال ادمهای با کلاس و مهربونه

بهت توصیه میکنم اول اسپری ایفوریا رو بخری دونه 80اگه خوشت اومد بعدا عطرشو بخر

همه اینارو استفاده کردم من خیییلی مشکل پسندم تو عطر چون دوسدارم بوی خاص خوش رایحه ای داشته باشم هرکی ...

از کجا بخرم عزیزم که مطمئن باشه؟ 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
چقد سلیقت مثل منه  دقیقا همه چیزایی که گفتی رو داشتم  و خیلی هم دوسشون داشتم  ایفو ...

واااای عزیزم شوخی میکنی تو هم اینای که من داشتم و داشتی چه جااالب بود برااام😍😍😍

وااای افرین همشون عالین ولی عالیترشون اوری وان و ایفوریا بود با مارکویس 

متولد چه ماهی هستی؟ 

گلم  الان عکس اسپری خودمو میفرستم. برات تازه گرفتم بووووش خییلی عزیزه موندگارم هست تا سه چهار س ...

180گرفتی؟

2456

چیمستری عالیه عالیه

زنونه مردونه هم نداره یه بوی لطیف آرامش بخش داره

از عجایب دنیا همین بس که هر روز که میگذرد یک روز به عمر مااضافه میشود ویک روز از عمر ما کم میشود�
2669