2668
2553
خدا اونقدرام مهربون نیس... دست منو همیشه خالی برمیگردونه دیشب تا صبح بیدار بودم ساعت 3رفتم دیدم رد ش ...

قربونت برم.خدا مهربونتر از اون چیزی هست که فکرشو بکنی.منم خیلی شبا زار زدم.حتی استغفرالله بهشت تشر زدم.ولی خودش به جاش میدونه چیکار کنه

یا رفیق من لا رفیق له   کاربر94

خواهشا وقتی میرید تو این شغل هدفتون آموزش و تربیت درست بچه های مردم باشه نه حقوق آخر ماه چون این شغل جز شغل هایی هست که سوای مسایل مالی عشق میخواد خیلی از معلمایی که الان مشغول کارند متاسفانه هیچ عشقی به این کار ندارن و فقط از سر بیکاری اومدن تو این شغل امیدوارم شما عشقشو داشته باشی. موفق باشی

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

قربونت برم.خدا مهربونتر از اون چیزی هست که فکرشو بکنی.منم خیلی شبا زار زدم.حتی استغفرالله بهشت تشر ز ...

مرسی عزیزم ولی انقد خستم که هیچ حرفی آرومم نمیکنه از صبح 10 بار شوهرم بهم زنگ زده گفته نه میخوام بچه بیاری نه معلم بشی ولش کن 😭

تبریک میگم عزیزم خوش به حالت. تمام عمرمو آرزو داشتم معلم بشم ولی شرایطش پیش نیومد

تلاشتون رو بکنید.من ۶ سال بعد دیپلمم ادامه تحصیل دادم پارسال فارغ التحصیل شدم.علاقه داشته بتشی مشکلات رو به جون میخری و ان شاءالله موفق میشی

یا رفیق من لا رفیق له   کاربر94
منم مصاحبه رفتم از طریق کنکور منتظر نتایح نهاییم ایشالا قبول شم

رفتی خوب بود؟ راضیی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
2456
2669