2410
2640
اوووف عالی خانم معلم با اون حس نابت برا مام دعا کن بشه چیزی که تو دلمونه❤️

ان شاءالله حاجت دل همه نی نی سایتی ها براورده بشه عزیزم.توهم همچنین

یا رفیق من لا رفیق له   کاربر94

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

مبارکتون باشه گلی. همیشه به شادی. انشاءالله همیشه خوش بدرخشید خانوم معلم نمونه    

عزیزی.متشکرم.ان شاءالله آقام علی(ع) یاور زندگیتون باشه

۲۸ سال.علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی

منم مصاحبه رفتم از طریق کنکور منتظر نتایح نهاییم ایشالا قبول شم

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰
2456
مصاحبه رفتی  رتبت چند بود

۲۸۰۰🥺

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
مبارکت باشه😍😍😍😍😍 آرزوی بهترینارو برات دارم. یعنی از پس فردا میری سرکلاس ؟

نه هفته اول از بازنشسته های امسال کلاس رو اداره میکنن تا ما کارهای کارگزینی و ازمایشات پاراکلینیکی رو تکمیل کنیم.ان شاءالله از هفته دوم مهرماه سر کلاسیم

ان شاءالله.مطمئن باش خدا هیچ دستی رو خالی برنمیگردونه.

خدا اونقدرام مهربون نیس... دست منو همیشه خالی برمیگردونه دیشب تا صبح بیدار بودم ساعت 3رفتم دیدم رد شدم انگار آب سرد ریختم روم تا خود صبح زار زدم و بعد چندساعت بیبی چک گذاشتم بازم منفی شد بعد 4سال انتظار انقد امروز روز بدی بود خودمو به قصد کشت زدم مثل دیوونه ها

2669