2652
2553

الان ۵ روزه از اون ویروسیا گرفته اولش اسهال واستفراغ وتب شدید داشت الان بازم تب داره ولی کمه اسهال خوب شده ولی همش عق میزنه وحالت تهوع داره ومیگه شکمم درد میکنه اصلا هم از دیروز هیچی نمیخوره خیلی نگرانم چیکار کنم سه ساله

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603
لیمو شیرین بحوشون بهش بده  ببر دکتر  ویروس بدیه همه ما درگیریم

اصلا نمیخوره که دارو هاشم به زور میخوره بردم دکتر داروهای هنوز تموم نشده ولی عوض بهتر شدن داره بدتر میشه که شکم درد داره پاهاشم میگه درد میکنه وکلا بی حاله هیچی نمیخوره

اگه میتونه سوپ بده بخوره اگه نخورد خیلی مجبورش نکن، الان بدن تمرکزش رو. گذاشته رو سیستم ایمنی

سه روز اول سوپ می‌خوردغذا می‌خورد الان از دیروز نه شام خورد نه نهار خورد یکم ماست اینا خورد اونم چند قاشق به زور که اونم به زور دادم چون از اون پودر داده قاطیش کرده بودم

بچه خواهر منم چیزی نمیخورد . نمیدونم:( ازش بپرس چیزایی که دوست داره بهش بده ببین میخوره. یا میوه ...

ببین میمرد برا موز الان اصلااااا نمیخوره راستی شکم وپاهاشم میگه درد میکنه یعنی از همین ویروسه؟

سه روز اول سوپ می‌خوردغذا می‌خورد الان از دیروز نه شام خورد نه نهار خورد یکم ماست اینا خورد اونم چند ...

سرم هم خوبه اگه مقاومت میکنه به غذا خوردن

یه سری دکتر گفت که بی اشتهایی از علایم این هست که بدن تمرکزش رو از روی دستگاه گوارش برداشته و کذاشته رو سیستم ایمنی

وقتی حالش خوب بشه اشتهاشم برمیگرده

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین میمرد برا موز الان اصلااااا نمیخوره راستی شکم وپاهاشم میگه درد میکنه یعنی از همین ویروسه؟

ببین راستش من خیلی نپرسیدم اما مادربزرگم و خواهرم بچه خواهرم همه همینطور بودن دل درد و بدن درد.

بعد خب ادم بزرگ هم توی مریضی میلش به غذا نمیره طفلکی ها اونا که بچه ان دیگه:(

اره اونم چیزی نمیخورد

تپله رگش خیلی سخت پیدا میشه دکترش هیچ وقت سرم نمیده بهش میترسم ببرم بدتر شه سوراخ سوراخش کنن  

داداش منم این ویروسو گرفت دائم گلاب به روت بالا میاورد و اسهال داشت رفت سرم زد دیگه حالت تهوعش خوب شدالبته داداشم بزرگه بچه نیس

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
2456
سرم هم خوبه اگه مقاومت میکنه به غذا خوردن یه سری دکتر گفت که بی اشتهایی از علایم این هست که بدن تمر ...

آخه رگش خیلی سخت پیدا میشه😭😭دکتر از اون پودرسرم خوراکی داده بود برا وقت اسهالش از اونا با سرنگ بدم ؟

کیک و آبمیوه میداد بهش که اونم بچه کیکش و نمیخورد آبمیوه شو میخورد. براش اب هویج و اینا بگیر ببین م ...

وای ممرسی راس میگی آبمیوه اصلا یادم نبود بزار ببینم میخوره

2655