2581
2553

اخه چمه چرا اینجوریه 

ن بو داره ن خارش دارم ی بار سبزه ی بار زرده ی بار هیچ رنگی نداره 

بعد از عفونت ادراری کوفتی ک خوب شدم دست از سرم بر نمیداره هزاران دارو خوردم هزاران شیاف و پماد استفاده کردم بازم سبزه 

ماما هم معاینم کرد قشنگ نیم ساعت طول کشید برا معاینه میگه نداری عفونت 

پس چ مرگمه😭😭😭😭

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
برو پیش یه دکتر خووب

دو تا دکتر عوض کردم تا الان هر دوتاشون گفتن عفونت نداری😭😭

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

از ماما میپرسیدی چرا این رنگیه

گفت داروهاتو بخور میگم بابا داروهام اثر نداره هزار بار تا الان دارو عوض کردم 

امروز قرار بود پاپ اسمیر بدم کفت خیلی ترشحاتت زیاده برو شنبه بیا 😭😭😭

پس نگران نباش عزیزم چیز مهمی نیست ختما

خسته شدم اخه چرا باید این‌رنگی باشه یک ساله پدرم درومده

تو داروهات رو ادامه بده اگه جواب نداد برو پیش عطاری

جواب نمیده عزیزم داروهام خسته شدم انقد انتی بیوتیک خوردم بدنم ضعیف شده دیگه 

عطاری هم عنبرنسا امتحان کردم اصلا هیچ تاثیری نداشت فقط واژنمو خشک کرد

بچه ها توورخدا کمکم کنید خسته شدم😭😭😭

یچیزی بت میگم شاید توجه نکنی و مهم نباشه برات و همین عفونتت 10 سال دیگم طول بکشه یاشایدم ب حرفم گوش کنی و فورا راحت بشی برو یه عطاری معتبر ازش نوره سنتی زرنیخ دار بخر (نوره همون واجبی ولی ازیناک تومغازهامیفروشن نه اینابی فایدن فقط برا شیو هستن ولی سنتی زرنیخ دارش کلا شفا مخصوصابراخانما قارچ ترشحات پریود نامنظم انواع سرطانها کیست فیبروم و هزاران فایده دیگ اگ بخوام برات بگم طولانی زیر بغل و بیکینی رو هفته ای یبار یا دوبار شیو کن باهاش اگ درمان شدی تایپیک بزن تگم کن تیغ و ژیلت استفاده نکن فقط یه مدت نوره انقد فایده داره ک کل عمر باید استفاده کرد ازینا

یچیزی بت میگم شاید توجه نکنی و مهم نباشه برات و همین عفونتت 10 سال دیگم طول بکشه یاشایدم ب حرفم گوش ...

عزیزم من کلا چندین ساله از نوره استفاده میکنم 

پاپ اسمیر بده اگه عفونت باشه معلوم می شه اگه نه که هیچ کلا رهاش کن احتمالا وسواس گرفتی مایعات بیشتر بخور شرت نخی و تند تند عوض کن دستمال کاغذی و هم بیرون سرویس بهداشتی بزار اگه پاپ اسمیر گفت عفونت داری عسل طبیعی تزریق کن 

2456
پاپ اسمیر بده اگه عفونت باشه معلوم می شه اگه نه که هیچ کلا رهاش کن احتمالا وسواس گرفتی مایعات بیشتر ...

ن اخه چ وسواسی سبزه دیگه🥺

شرت کلا نمیپوشم‌من 

دستمال نخی استفاده میکنم 

اینقدرم معاینه امروزم درد داشت فکر کنم داشت معاینه لگنی می‌کرد 😭😭 شنبه باز باید این همه درد رو تحمل کنم

ن اخه چ وسواسی سبزه دیگه🥺 شرت کلا نمیپوشم‌من  دستمال نخی استفاده میکنم  اینقدرم معاینه ...

شرت بپوش نپوشیدنش خودش باعث عفونته انقدر رو ترشحاتت زوم نکن خوب وقتی دکتر می گه عفونت نیس و سوزش و خارش هم نداری حالا سبز هست که هست وقتی مشکلی برات ایجاد نکرده چیکارش داری لابد مدل بدنت اینطوریه ماست پربیوتیک بخور خوبه

شرت بپوش نپوشیدنش خودش باعث عفونته انقدر رو ترشحاتت زوم نکن خوب وقتی دکتر می گه عفونت نیس و سوزش و خ ...

جدی یعنی بپوشم؟ 

اخه گفتن نپوش ک 🥺

اونا باکتری هستن منم به همین‌درد دچار شدم ولی با این شکل که خارش و سوزش دارم ،شیاف لاکتواژ استفاده کن اگه متاهلی و اینکه باید واژنتو شستشو بدی سعی کن داخلشو زود زود تمیز کنی حالا با دستمال یا گوش پاک کن و این چیزا نزار بمونه توش آیا برای تو حالت ماستی یا پنیریه ترشحت؟

2669