2581
2553
عنوان

چ روغنی بزنم به موهام؟خیلی میریزه

175 بازدید | 21 پست

یعنی من موهامو ساده میبافم بعد ی روز باز میکنم شونه کنم انقدددددددد میریزه 

بغل موهام خالی شده 

موهامو محکم نمیبندم اصلا 

حموم میرم خیلی با ناز و ادا میشورمش ولی میبینم دسته دسته میریزه کف حموم ،از حموم میام خشک میکنم شونه کنم میبینم چقدم اینجا میریزه

تا یماه دیگه کامل کچل میشم 

چ روغنی بزنم یا اصلا چی بزنم؟

قرص ام ک جواب نمیده شیمیاییه

موهام حجمش ی بند انگشت شده

لایک لطفا

این پریشانی...مرثیه خوانی...روضه گردانی... آبروی ماست♥♥خیمه نورانی...مادرت بانی... خان سلطانی... آبروی ماست♥♥                                                                                                             من اینجا خیلی درخواست دوستی دارم ولی متاسفم  چون وقت ندارم نمیتونم قبول کنم دوست عزیز***    ذکرصلوات ازاون ذکرایی هس ک اون دنیا ب دادمون میرسه**چقد خوبه ک عادت کنیم ب گفتن این ذکر***همینجوری ک داریم کارای روزمره ی خودمونو انجام میدیم زیرلب آروم بگیم:اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💚💚💚💚💚

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

یمدت پیاز درمانی کن شاید جواب گرفتی 

اب پیاز قرمزو در دربیار بریز کف سرت با انگشت ماساژ بده قشنگ جذب پوست بشه شبا بزن صبح ک بلند شدی برو حموم

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
نه نمیدونم من موهام خودش چربه روغن بزنم بدتر نمیشه؟

نه ربطی نداره به چربی 

دوساعت قبل حمام بزن 

میگن تخم مرغ و قهوه م برا مو عالیه 

دنیارو بدون مردا تصور کنید 🙂یه مشت دختر چاق بدون درگیری 🤩لطفا لایک نکنید با تشکر بیشتر از فراوان 🤗

روغن برای ریزش مو نیست که. تازه مو رو سنگین میکنه و ریزش رو بیشتر. 1ق غ رزماری رو با 1لیوان ٱب ده دقیقه بجوشونید به کف سر اسپری کنید و 1ساعت بعد برید حمام. قبل هر حمام این کار رو بکنید 

اون محلول اگه تو یخچال نگهداری بشه تا 3روز قابل مصرفه

آزمایش بده برو چکاپ ، یه دکتر خوب برو حتماً حتماً ، قرص زینک و بیوتین  هم خیلی خوبه ، بیوتین ریزش رو کاهش میده زینک رویش رو بیشتر می‌کنه، مکمل فیتو هم میگن خیلی خوبه اگه اصلشو گیر بیاری 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 

شاید آهن بدنت کمه .

تا ۳ ماه هر روز ۲ ساعت بعد از ناهار قرص زینک پلاس بخور .

بعد از حمام سرم سریتا مدل کراتین بزن به ساقه موهات .

هیچوقت به ریشه موهات چیزی نزن .

همیشه هم فقط از یک شامپو استفاده کن .

بعد از حمام حتما سریع موهاتو خشک کن.

به قول گاندی:انسانیت تنها دینی است، که پیروان چندانی ندارد... 
2456

قرص زینک بخور 

شامپو کافئین بزن سه بار در هفته

همیشه موهاتو ی مدل نبند و حالت نده

سشوار و اتومو ممنوع

هرماه یک هفتشو قرص اهن بخور 

ماهی یکبار هم قرص ویتامین دی 

موهای خیس رو شونه نزن

اگه نرم کننده میزنی مواظب باش اصلا به ریشه و کف سرت نخوره

من هم ۴ ماه پیش این مدلی بودم موهام آنقدر می‌ریخت که نگو واقعا وقتی شونه میکردم خیلی ناراحت میشدم . هفته ای یه بار حنا گذاشتم الان روزی ۳ تا ۴ تا میریزه دکتر هم رفتم کلی قرص داد با آمپول برو تو پیج haircare_sogand هایلایت حنا رو بخون کلا پیج خوبیه بقیه پست هاشو هم سر بزن .

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
2669