2581
2553

همه ما مرده ایم

زیبای حقیقی

علاقه پادشاه

تو هم معرفی کن

یچیز درام و زامبی یا عاشقانه مدرسه ای اینطوری

یه infp رویا پرداز🔮عاشق نوشتن رمان🤍🐚همه فکر میکنن ادم باید دامپزشک باشه تا اطلاعاتی راجب حیوونا داشته باشه😐🩴من دامپزشک نیستم ولی اطلاعاتم از یه دامپزشک هم بیشتره🍄❤در حال رسیدن بهشم😁اگ سوالی داشتید تگم کنید و برای درخواست دوستی هم دلیلشو بگید😌اگ میخوای راجب (نجس بودن سگ،انسانو برتر دونستن،برای فحش از حیوونا استفاده کردن)بگی روی من ریپ نزن یا اگه میزنی انتظار ترکیدنتو داشته باش😐🗡راجب استایل و عقاید دیگران هم نظر نده❤🫂چون ما با تفاوت هامون قشنگیم پس به عقاید هم احترام بزاریم❤......intp.......❤

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

همه ما مرده ایم زیبای حقیقی علاقه پادشاه تو هم معرفی کن یچیز درام و زامبی یا عاشقانه مدرسه ای ای ...

سریال پنت هاوس رو اگر ندیدی خیلی خفنه

سریال the glory و ضعیف ترین دانش آموز کلاس اول فک کنم اسمش این بود خیلی قشنگنننن

همه ما مرده ایم زیبای حقیقی علاقه پادشاه تو هم معرفی کن یچیز درام و زامبی یا عاشقانه مدرسه ای ای ...

اتصالو ببین خوشت میاد 

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
2456
واییی ۵۰۰۰ بار دیدمش    

من اونو ده سال پیشا دیدم. یکماه پیشم برا بار چهارم دیدم.

حالا خاستم بزنم تو فیلم کره ای همرو نصفه ول میکنم با اون مقایسه میکنم. وارثانو نصفه ول کردم. بازگشت زوجینم نصفه دیدم. جذب نشدم. بس که پسران برتر از گل قشنگه

من اونو ده سال پیشا دیدم. یکماه پیشم برا بار چهارم دیدم. حالا خاستم بزنم تو فیلم کره ای همرو نصفه و ...

منم بچه بودم دیدمش باهاش فانتزی میچیدم خودم رو جای دختره تصور میکردم   سریال روزگار شاهزاده هم یادمه خیلی قشنگ بود خاطراتم زنده شد

2669