ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه
چیمون موفقکه اموزش و پرورش باشه استرس از روز اول لااقل بزاره یههفته بگذره .مرور کنه ...
دقیقا همه چی از همینجا خراب شد.
همین که گفتن همه چی که خرابه، پس منم کارمو درست انجام ندم چیزی نمیشه.
«مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻جان من است او♥️مولانا♥️حامی طبیعت🌱🌍در دنیای دافها تو لوییزا کلارک باش!🌈✨صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
کارش درست نیست معلمت، من خودم دبیرم جلسه اول معارفه و سلام علیک میذارم و آشنایی، هفته دوم هم مدرسه خودش ازمون ارزشیابی آغازین رو برگزار میکنه اینم تازه دستورش از ادارات میاد. حالا نخوندی هم نخوندی این ازمون نمرش هیچ اثری نداره.