2581
2632

میرم یازدهمم  دبیر ریاضی پیام داده اولین جلسه ک ریاضی داشته باشید امتحان از سال قبل ریاضی دهم امتحان میگیرم 

جزوه فرستاده ک از ایناا امتحان میگیره منم از ریاضی دهم همچی یادمم رفته الان موندم چیکار کنم ای خدااا😭😭😭😂

بلک فرایدی که تموم شد، نوبت پینک فرایدی شده!!

اگر هنوز خرید نکردی و از تخفیف‌ها جا موندی فوری بیا اینجا.

چون تو نی نی سایت تا 10 آذر تخفیف‌ها برقراره و میتونی ازش خرید کنی.

کلی محصول داره، از لوازم آرایشی و عطر و لباس گرفته تا پوشک بچه توش پیدا میشه.

2603

بسم الله

اسم کاربری شخصیت کسی نیست سایت هزار تا اسم‌میزنی قبول نمیکنه یدونه اتفاقی رو قبول میکنه.اینجا اومدیم تبادل نظر اگر نمیتونی جوابمو منطقی و درست بدی بدون خیلی حقیرو بدبختی که با اسم کاربری مثلا تحقیرم میکنی.و اینکه بگید مشخصه چه شخصیتی داری برام مهم نیست کسایی که درست رفتار کنن میدونن چه شخصیتی دارم و وجدانم آسوده هست،اینکه اینجا حرف بی ربط بزنی توهین کنی توقع احترام داشته باشی و اگر جواب در شانت گرفتی بپری بهم که بی شخصیتم بازم مهم نیست با این حرفات نمیتونی ناراحتم کنی،بعضی کاربرا منه آرومه به جایی رسوندن دوست دارم بگم چخه
2640

قشنگ قصد کرده تعطیلاتو از دماغتون در بیاره

اسم کاربری شخصیت کسی نیست سایت هزار تا اسم‌میزنی قبول نمیکنه یدونه اتفاقی رو قبول میکنه.اینجا اومدیم تبادل نظر اگر نمیتونی جوابمو منطقی و درست بدی بدون خیلی حقیرو بدبختی که با اسم کاربری مثلا تحقیرم میکنی.و اینکه بگید مشخصه چه شخصیتی داری برام مهم نیست کسایی که درست رفتار کنن میدونن چه شخصیتی دارم و وجدانم آسوده هست،اینکه اینجا حرف بی ربط بزنی توهین کنی توقع احترام داشته باشی و اگر جواب در شانت گرفتی بپری بهم که بی شخصیتم بازم مهم نیست با این حرفات نمیتونی ناراحتم کنی،بعضی کاربرا منه آرومه به جایی رسوندن دوست دارم بگم چخه
2456
چ عقده ای

به این نمیگن عقده‌ای بازی

به این میگن کار کردن اصولی.

اسمش هست آزمون ارزشیابی آغازین و برای اینکه معلم بفهمه دانش آموزش تو چه سطحیه تا در حد همون بهش درس بده یا اشکالاتش رو برطرف کنه ضروریه.

حالا بعضی معلمان تنبلن اینو نمیگیرن که نتیجه میشه اینکه دانش آموز هنوز تو درسای قبلی ضعیفه میاد یه چیز جدید بهش یاد میده که به خاطر ضعف تو پایه اونو یاد نمیگیره.

تو خیلی از آموزش و پرورش های موفق دنیا چنین چیزی هست و بهش هم نمیگن عقده

«مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍در دنیای داف‌ها تو لوییزا کلارک باش!🌈✨صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I can say things I don't mean, Or maybe it's the truth in me🎶فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻
2604