2410
2553

خواستم کاریکه زنداداشم با مامانم کرد بگم 

زنداداشم تازه عروس بود یبار برگشت توی جمع گفت من بچه دار شم شما نگهش میداری مامانم هم گفت نه من بچه داریم کردم بظاهر حرف با شوخی و خنده تموم شد ولی نگو داداشم و زنداداشم توی خونه دعواشون بالا گرفته بود و داداشم اومد با مامانم دعوا که چرا گفتی بچه شما رو نگه نمی دارم 

مامانم هم میگفت بابا کدوم بچه شما ک هنوز بچه دار نشدین مگه آدم جلو جلو میتونه حرف بزنه و داداشم هم زیربار نمیرفت خلاصه دعوا و اعصاب خوردی 

چندماه گذشت زنداداشم حامله شد 

توی حاملگی متوجه یه بیماری خیلی بد شدن حتی با توی حاملگی عمل جراحی شد و زنداداشم استراحت مطلق و مامانم و من و مادره زنداداشم نوبتی نگهش میداشتیم و بچه بدنیا اومد و ما همچنان نوبتی بچه رو نگه داشتیم زنداداشم درمانش طولانی بود و گاهی یه هفته یه هفته بچه پیش مامانم می موند و بعده اون هم تقسیم کرده بودیم هرکی سه روز بچه رو نگه میداشت یبار مامانم ب زنداداشم گفت الان راضی هستی داریم بچه را نگه میداریم ؟ 

💚

چرا باید مادرشوهر بچه رو نگه داره 

زن داداشت درک نکردم 

ما پسر داداشم نگه می‌داشتیم خیلی دوسش داریم ولی خوب زن داداشم نگفته بود 

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...

بلک فرایدی که تموم شد، نوبت پینک فرایدی شده!!

اگر هنوز خرید نکردی و از تخفیف‌ها جا موندی فوری بیا اینجا.

چون تو نی نی سایت تا 10 آذر تخفیف‌ها برقراره و میتونی ازش خرید کنی.

کلی محصول داره، از لوازم آرایشی و عطر و لباس گرفته تا پوشک بچه توش پیدا میشه.

2603

خدا شفاش بده 

ناراحت شدم واقعا 

اما بخدا نگه داشتن بچه وظیفه هیچکس جز پدر و مادر بچه نیس 

کاش بفهمید 

یعنی چی من برم سرکار پول در بیارم مادرم یا مادرهمسرم بچم نگه داره 

پرستار و مهد برای همین وقتاست

مادرامون بچه داریهاشونو کردن

الان وقت استراحتشونه

2640

والا من بچه اوردم اذیت شدم هییییچ کسم کمکم نکرد . شد همون یکی الانم وقتی گفتن بچه بیار گفتم  وقتی کسی کمک نکرده پس حق دخالتم ندارین .به خودم نگاه میکنم میبینم توان بچه بزرگ کردن ندارم . شمام جوش الکی نزنین . خدایی اونام دیکه گیر ندادن 

خانم ادویه فروشمم .🌶🌶فروش انواع ادویه جات ترکیبی دست ساز . درجه یک با یه بار امتحان مشتری میشی 😎
2637

چه آدم بی منطقی مگه مردم بهت تعهد دادن بچه تو نگه دارن پس پرستار بچه برای چیه

توان نگه داشتن بچه نداری یا نمیتونی براش پرستار بگیری اجباری برای بچه دار شدن نیست مردم مسئول زندگی و مشکلات ما نیستن

منظورش اینه از رو دل خوش نگه نداشتن.نگه میدارن چون مادره مریض شده و نمیتونه نگه داره

ما با جون و دل بچه را نگه داشتیم ولی خوده زنداداشم شوکه شده بود انقدر ناتوان شده بود عاشق شیر دادن بود بخاطر داروهای قوی اجازه نداشت شیر بده و از اول بچه شیرخشکی شد 

💚
2604