2631
2632

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603
😅😅😅😅 نمیدونم چرا خندم گرفت  کلا تو دنیای قبلی بعدی اینا هیچکس عاشق من نبوده چون موهام لخت ...

فک کنم تو زندگی قبلیت موهاتو کشیده اینقدر محکم کشیده که لخت شده😂😂

آقایون و داداشای نی نی سایتی اگه واسه خودتون احترام قائلید به بنده در خواست دوستی ندید وگرنه ... بوقققققق 🤬🤬
2640
2456

من که مجعد موهام چی ؟ پایینش فقط حالت داره😂 

حرارتش فقط به پایین موهام زده

تکنسین داروخانه هستم ، تا جایی دارو ها رو بشناسم و ذهن یاری کنه حتما کمکت میکنم 🦋🌱 اگه راهنماییم  برات مفید بود ثوابش هدیه به صاحب الزمان(عج) و امام رضا (ع) 💚 #آرام_جان/ یه حاجت سه ساله دارم ، ی هدف که به مسیرم مطمئنم ام ، ممنون میشم برام دعا کنی بهش برسم ❤️🙏🏻🥀 سال ۱۴۰۳ تاپیک میزنم انشاالله که {من به هدفم بعد سه سال رسیدم }. ✓هدف اولم اینه کاهش وزن داشته باشم  ✓ هدف دومم پیشرفت تحصیلی که اون رشته ای که دوست دارم و براش وقت گذاشتم بخونم 💚در نهایت ام ی بخت خوب و زندگی با آرامش زیر سایه ائمه واسه همه مجرد ها و متاهل ها آرزو میکنم ❤️وزن آبان (فعلی) ۸۰/وزن آذر ۷۶/ وزن دی ۷۲/وزن بهمن ۶۷/ وزن اسفند ۶۳/ وزن سال ۱۴۰۳ و تثبیت ۶۰
اخ جون اینجوری باشه من تو زندگی بعدیم موهام صاف و ابشاریه    

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
2604