2581
2553

دو روز پیش دعوای بسیار بسیار بسیار بدی کردیم با شوهرم به حدی که پدر مادرامون فهمیدن و یک روز تمام درگیر ما بودن و کلی باهامون حرف زدن و اشتی کردیم

روز بعدش یعنی دیروز صبح باز دعوامون شد ک پدرشوهرم اشتیمون داد این دفعه

از وقتی ایشون واسطه شد یکم جو اروم بود ولی شوهرم خیلییییییییییی بهم بی توجهه و باهام باحالت توهین امیز حرف میزنه و بی ادبانه مثلا میگه تو چته؟قبلا میگفت عزیزم چیزی شده؟

بچه ها دیگه خستم دیگه خستم شوهرم بی نهااااااایت دست و پا چلفتیه و ضعیف و نابلد

حالام که بی ادب شده و محبتش صفر شده

و زندگیمون مثل یه ظرفیه که لبه کابینته و هی نزدیکه بیوفته اصلا یه وضع بدی لطفا کمکم کنید لطفا راهنماییم کنید

دیروزم جلوی پدرش نزدیک صد هزار بار گفت من نمیتونم دیگه با این برو برو نمیتونی نتون من نمیخوام و... و هر چی تونست تحقیرم کرد

خیلی خستمممم چکار کنم زندگیم درست شه

کاش بزرگترا رو قاطی نمیکردین

پای مادرتان را ببوسید،آنقدر که به گریه بیفتد.از گریه ی او شماهم به گریه می افتید.آنجاست که کارتان روی غلتک می افتد و درهایی که به روی خود بسته اید را خدا باز میکند.

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

یه مدت زمان بده بهش گلم ولی توهم زیاد نچسب بهش مثه خودش برخورد کن توخونه سوره طلاق ومزمل راازتو نت دانلود کن بزار یه بار هرروز پخش شه محبتش برمیگیرده مطمن باش من خیلی جواب گرفتم

کاش خانواده هارو قاطی دعوا نکنین...به قول اون دوستمون شاید واقعا زیاد غر زدی بهم ریخته دیگه..

عزیزم بنظرم یه کم زمان بده هردو آروم بشین...لازم نیست همین امروز همه چی درست بشع...حس میکنم هنوز هردو عصبی و متلاطم هسین..یه کم زمان...

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
عزیزم کاش راهنماییم میکردید نه اینکه بدتر گذشته رو به یادم بیارید

این خودش بزرگترین راهنمایی که من بشینم عیبهامو ببینم و درستشون کنم.شما زمان بده به شوهرت کمکم خوب میشه  واینکه ببینه شما اخلاقت عوض شده صددرصد تاثیر میزاره روش خب شاید واقعا نمیتونه خودشو عوض کنه شما سرکوب نکنش

من اهل دل و .چای هل و . روی نگارم
2456
سعی کن یذره نسبت بهش بی تفاوت بشی،بی تفاوتی خیلی جواب میده البته ازاون ور بوم‌نیفتی، دیگه هم باخونوا ...

یعنی چی بی تفاوت یعنی هر چقدر گستاخانه حرف زد من بی تفاوت باشم؟

بعد باهاش چجوری حرف بزنم منظور رسمی یا صمیمی؟

یه مدت زمان بده بهش گلم ولی توهم زیاد نچسب بهش مثه خودش برخورد کن توخونه سوره طلاق ومزمل راازتو نت د ...

حتماااا انجام میدم این کارو حتما یعنی سه تاشو بزارم تو خونه پخش بشه دیگه؟

اره منم نیخوام از الان ب بعد عادی شم ولی باهاش مثل خودش ک میشم میاد میگه تو چته؟

اصلا حالم بد میشه بعش فکر میکنم حتی

کاش خانواده هارو قاطی دعوا نکنین...به قول اون دوستمون شاید واقعا زیاد غر زدی بهم ریخته دیگه.. عزیزم ...

اره هر دو هنوز خشم داریم و از هم دلگیریم 

خودمم میدونم چه اشتباهی کردم ولی متاسفانه شد...

اره غر که زیاد زدم ولی اشتباه کردم

2664