2410
2553

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

رابطه تو با جاری هات چه ربطی به شوهرت داره که بخواد مقصر پیدا کنه.?

اصلا چرا اون رو درجریان رابطه ات با جاری یا .....میذاری که بخواد نظر بده، حالا اگرم خودت خواستی که اون هم بدونه،خوب به حرفاش فکر کن شاید اون درست میگه،مشکل خودتی، الزاما هر کسی نظرش مخالف تو بود نمیشه زبان نفهم.

رابطه تو با جاری هات چه ربطی به شوهرت داره که بخواد مقصر پیدا کنه.? اصلا چرا اون رو درجریان رابطه ا ...

عزیزم خودش میبینه بعدش اونا منو میبینن پشتشونو میکنن

توبودی چکارمیکردی

ببین عزیزم با سیاستتت باش مهربون باش و لبخند بزن بگو واقعااینطوری فک میکنی؟نه عزیزم اتفاقا خیلی اومدم باهاشون حرف بزنم ولی دیدم محل نمیدن دیگ گفتم خودمو کوچیک نکنماتفاقا میخواسنم ازت بپرسم چیزی شده ک هی بی محلی میکنن ؟

2456
عزیزم خودش میبینه بعدش اونا منو میبینن پشتشونو میکنن توبودی چکارمیکردی

والا نمیدونم. دلیل این کارشون چیه? مثلا من شده مادرشوهرم بهش سلام کنم،جوابم رو نده، بعد باهاش حرف بزنم کلا خودشو بزنه به اون راه که نمیشنوم . من دراین جور مواقع خودمو میزنم به بیخیالی و انگار نه انگار(مقابله به مثل نمیکنم و بی محلی نمیکنم ولی به رو خودم نمیارم) 

، بعد میرم پیش بقیه،مثلا شوهرم و باهاش حرف میزنم و یا اگه تنهاییم تلویزیون رو روشن میکنم و تماشا میکنم.

دلیل این کارای مادرشوهرم اصلا من نیستم،گاهی توهمات خودشه یا از دست اون جاری ناراحته و من بعد چحد سال اینو متوجه شدم و خودمو عذاب نمیدم بخاطرش.

تو هم اول سعی کن بفهمی دلیل این کارشون چیه،حتی میشه ازشون بپرسی.

اصلا اگر هم شوهرت میبینه،یه جور رفتار کن که همه چیز خوبه و مشکلی نیست، ما رابطمون خیلی خوبه.

بعد هم شوهرت چرا میگه تقصیر توعه? میگه مشکل تو چیه?

والا نمیدونم. دلیل این کارشون چیه? مثلا من شده مادرشوهرم بهش سلام کنم،جوابم رو نده، بعد باهاش حرف بز ...

میگ چون پدرمادرم میگن تو مقصری حرف حرف اوناس

و چون ما باهم اختلاف داشتیم و شکایت کشی همش میگ اگ زن خوبی بودی شکایت نمیکردی