2581
2553

تازه چند وقته با پدر و مادرشوهرم دوباره خوب شدم و دلیل قهرم خودشون بودن. 

چند شب پیش خونه پدرشوهرم بودیم و یه بحثی پیش اومد که پدرشوهرم به من گفت تو خیلی کم خرج می کنی اصلا فک نکنم خرج کردن یاد داشته باشی  چون چیزی نمی خری  و من ناراحت شدم 

الانم میخوام اگه شوهرم گفت بریم خونه مادرشوهرم بگم نمیام چون پدرت اینطوری بهم گفته. 

الان حق دارم ناراحت بشم یا نه؟  

منکه دوست دارم خرج کنم شوهرم نمیده و نمیزاره سرکار آزاد برم و فقط میگه دولتی 

انگار دوست دارم لباس های تکراری بپوشم 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

چیزی نگفته که ناراحت شدیا حقیقت رو گفته شما هم میتونستی بجای ناراحت شدن بهشون بگی که شوهرم نمیده که من خرج کنم 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️👨‍👩‍👦👼

حرف بدی نزده بنده خدا 😐 تازه به بنظر خودش تعریف کرده ازت . بجای ناراحت شدن از پدر شوهرت دستت رو بکن تو حلقوم شوهرت به زور پول بگیر ازش خرج کن که حال دلت خوب باشه 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻

اینقدر کینه ای نباش عزیزم چرا دنبال حاشیه ای 

حالا یه چیز گفته چرا شما عین بچه ها رفتار میکنی 

مشکل فقط و فقط شوهرته ازش بخواه بهت پول بده خرج کنه برات راهش اینه باهاش صحبت کنی نه اینکه قهر کنی 

نه والا بنده خدا به نفعت حرف زده همونجا باید میگفتی خوب پسرت نمیده خرج کنم یا به شوهرت به شوخی میگفتی  حرف پدرتو گوش کن

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

نه تو خیلی حساسی خب گفت خیلی کم خرج میکنی این دیگه توهین نیست حرف زدن معمولیه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
حرف بدی نزده بنده خدا 😐 تازه به بنظر خودش تعریف کرده ازت . بجای ناراحت شدن از پدر شوهرت دستت رو بکن ...

آنقدر بهش گفتم از خونه پدرشم که اومدیم گفتم از این به بعد به حسابم پول میریزی که نیان بهم تیکه بندازن

2456

پدرشوهر شما برعکسه معمولا خانواده شوهر به عروس میگن خرج اصافی میکنی چیزی  نیست که بخاطرش قهر کنی بچه که نیستی ولی باید همونجا میگفتی اینو به پسرت باید بگی ی کم دست و دلبازی کنه پول بده خانمش برا خودش خرج کنه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

قشنگ مشخصه دنبال  زیر بغل مار و بهانه برا قطع ارتباط هستی 

مگرنه حرف بدی نزده که بخوای قطع ارتباط کنی 

واقعا خودتونو بزارید جای همسرتون وخانوادش،همسرت بیاد بگه به این دلیل مسخره میخام دیگه نیام خونه پدرت ،چه واکنش ورفتاری دارید ؟

احترام ،احتزام میاره 

احترام خودتونو با مسایل پیش پا افتاده وسطحی پایین نیارید وباعث نشید زندگیتون سرد شه 

2664