2410
2553

عاشق ی نفرم

قبلا هر چقدر میومد طرفم بهش بی محلی میکردم

کم کم عاشقش شدم بعد چند سال

الانم صدمو براش میزارم یه تایمی واسه موندنش التماس کردم حتی!

ولی از همممیشهه بی رحم تره از همیشه بیشتر نادیده میگیره

باورم نمیشه!حس میکنم هر چقدر بیشتر دوس نداشته باشی یه نفرو و بهش اهمیت ندی بیشتر میاد سمتت

دعا کنید حالم خوب شه..🤍

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

قانون طبعته

وقتی اون نیست ۵۰بذار ببین میاد سمتت

وقتی تو نیستی اون ۵۰ بذاره

درصورتی باید صدتو بداری ک مطمئن بشی مال خودته نیاز داره بهت اونم بعدها برات جبران گنه

بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪

هیچوقت به پاش نیوفت 

مردا از دخترای اویزون خششون نمیاد 

برای خودت ارزش و وقت بذار یه تایمیم با اون صحبت کنی درست میشه میدونم سخته برای خودتم بهتره اینطوری 

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
2640

عزیزم قانون طبیعته هرچی بیشتر توجه کنی بیشتر کم توجهی میبینی منم ی زمانی هر پسری سمتم میومدکلی بهم محبت میکرد و منو باخانوادش در جریان میذاشت و قصدمون ازدواج میشد تا اینکه من محبت کردم دیگه روی خوش ازشون ندیدم رفته رفته سرد میشدن ولی الان با همسرم از اولش سرد بودم و محبت در حدی که زیاد نباشه میکنم و بدستش اوردم ولی اون بیش از حد محبت میکنه 

مردا هر چقد تشنه محبتت باشن بیشتر سمتت میان 

فقط داره کار خودتو تلافی میکنه

نه تلافی نیست

من دلیل داشتم که نمیومدم طرفش و ازش دوری میکردم

اخرشم دلم سوخت و رفتم باهاش با اینکه دوسش نداشتم 

الان با التماس هم کنارم نمیمونه😂😂

دعا کنید حالم خوب شه..🤍
اره بهش محل نده توهم  وقتی ینفر بهت بی محلی می‌کنه خیلی واضحه که نمیخواد  نمیدونم چرا ...

عزیزم ۷سال زندگیه من و گرفت

من و عاشق خودش کرد

من نمیخواستم برم باهاش بچه بودم ازم سو استفاده کرد

وقتی عاشقش سدم و وابستش شدم اینجوری ولم کرد

دعا کنید حالم خوب شه..🤍