2581
2553

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

ینی کلا قطعی شد؟؟‌🥺

نمیفهممشون...

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 

بر اساس تجربه شخصی که ازش رضایت داشتم میگم.

دینی خیلی سبز

عربی میکرو نقره‌ای گاج

ادبیات هامون سبطی و تستای کنکور سال گذشته

زبان اگه سطحت بالاست میکرو طلایی گاج. اگه متوسط و پایین تری شهاب اناری

«مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍در دنیای داف‌ها تو لوییزا کلارک باش!🌈✨صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I can say things I don't mean, Or maybe it's the truth in me🎶فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

عربی کتابای عمار تاج بخش 

ادبیات خ سبز 

دینی میکرو 

زبان شهاب اناری

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
Intpبودم و میمانم و خواهم ماند🗿🚬 حرف داشتی بام بیا ناشناسم دوس داشتم ج میدم دوس نداشتم تو خماری میزارمت ، شخصی مخصی و چ میدونم فدات شم قربونت برم نداریم ، احیانا دلم براتون باربیکو شد ب روتون خندیدم هوا برتون نداره🖤🗿🚬ج بعضی کامنتارو نمیدم ن لایک ن ریپ ، چون وقت و حوصله ندارم ی نافهم و فهمیده کنم.👍
شما سال چند کنکور دادین

۱۴۰۰

«مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍در دنیای داف‌ها تو لوییزا کلارک باش!🌈✨صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I can say things I don't mean, Or maybe it's the truth in me🎶فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻
2456
اره میخوام تحقیق کنم کتابارو انتخاب کنم قطعی ک شد برم بخرم  دیگه فک کنم تا فردا اعلام کنن

عربی و ادبیات و دینی میکرو 

زبان شهاب اناری 

نتیجه هم گرفتم 🙄

من همون خواهر شوهر بد جنسم...😈 آقایون درخواست دوستی ندین   
من تو کامپیوترم یه پست دیدم سیو کردم ولی گشادم حسش نیس برم ببینم🙄😂

😁

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
2604