2581
2632

دیشب یه بنده خدا راجب خودکشی به تاپیک زد حالا دیگه بازش نمیکنم منم یه چی نوشتم که بچه ده سالم میدونه ولی منظورم به موضوع اصلی نبود سریع گزارش زدن اینا همونایی هستن تو مدرسه سریع میرفتن به ناطم مدرسه میگفتن فلانی فلان کارو کرده یا فلان چی اورده واقعا درک نمیکنم بعصی هاتونو

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603
باز گزارش زن ها از اونایی که فکر میکنن عقل کل هستن خیلی بهترن  یه سری ها اصلا خیلی رو اعصابن

بخدا هرچی فکر کردم گفتم مگه چی گفتم من انگار مو به مو راهکار دادم مثلا اصلا منظورمم به خودکشی نبود 

چون بارها تو تاپیک خودکشی راهکار گذاشتند یا درک نکردند و باعث تحریک بیشتر شدند 

مجبور به حذف هستند 

نگین علینقی روانشناس بالینی..تمام اطلاعات بنده  در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود می باشد،کافی ست اسم و فامیل را سرچ بفرمایید💕

خب تو که نگفتی چی گفتی 

پس ما هم نمیتونیم نظری بدیم 

جمله ی قشنگیه: این روز ها ساکت که بمانی.. می‌رود به حساب جواب نداشتنت.. عمرا اگر بفهمند داری جان میکنی.. که احترامشان را نگه داری..منم بگم طرز برخوردتون نشون دهنده ی شعور و شخصیتتونه یا کافیه؟!..:)
2640
شما گزارش زدی؟

نه 😐

الانو میگم بد متوجه شدم وگرنه درجریان اون تاپیک نیستم

یاسمنم |پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است.|🌅🌌🐆🤞🏼🌱

معمولا این طور تاپیک ها رو می بندند که کسی باعث تحریک بیشتر شون نشه یا راهکار ندند 

نگین علینقی روانشناس بالینی..تمام اطلاعات بنده  در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود می باشد،کافی ست اسم و فامیل را سرچ بفرمایید💕
خب تو که نگفتی چی گفتی  پس ما هم نمیتونیم نظری بدیم

الان بگم حوصله ندارم ولی فقط میتونم بگم منطورم به خودکشی نبود به مرگ بود

2637
چون بارها تو تاپیک خودکشی راهکار گذاشتند یا درک نکردند و باعث تحریک بیشتر شدند  مجبور به حذف ه ...

من اصلا خدا شاهده تحریک نکردم منطورمم به خودکشی نبود به مرگ بود نمیدونم والله

اما دیدم تاپیک های دیگه رو هم الکی می بندند یا گزارش می زنند 

2604