2652
2553
عنوان

کسی هست تو زندگیتون که هیچوقت نبخشینش؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 61 پست

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603
از بابام و مامانم ناراحتم. شوهرمو هیچوقت نمیبخشم. از ناظم مدرسمون متنفرم. از دختر خالم و خالمم نمیگذ ...

کینه خیلی بده 

حتما رو خودت کار کن تا بتونی گلم 

تو میتونی شک نکن  

باور کن خیرش تو زندگی به خود آدم میرسه گلم 

رشد ادم با همین چیزاست گلم 

خانواده من روشنفکر بودن ..

یعنی حتی رل داشتم طوری نمیگفتن ! نمیدونم شاید میگن ها محدودیت خوبه .. ولی پدر و مادر من نکرد..

با اینکه بابام هییت علمی بود ولی گفت مشکلی نیست شب 10 ام میگفتم برم بیرون فقط میگفتم با دوستم اوکی میداد و شماره دوستمو فقط یاداشت میکرد..

من خیلی دوست اجتماعی داشتم چهه دختر چه پسر !

با اینکه 17 سالم بود اون زمان حتی من سیگار میکشیدم و مشروبم میخوردم ..ولی بابام نمیدونست !

یه روز من یه مهمونی دوستم بود با پسری اشنا شدم مثلا دوست اجتماعی. و.. هستیم !

منو به شیوه ای وایسته ام کرد و یا کاری کرد که توهم عاشقی کنم .. منم رابطه جنس برقرار کردم..

اون روز من حس خاصی نداشتم حتی وشبخت نبودم و حتی با بوسه هاش لذت نبردم ..

فهمیذم عاشق نیستم!

بابام فهمید همه چیو از مشروب تا رابطم ..

فقط روانشناس برد ..

من درحیت روانشناسی رفتم مغازه پسره رو شکستم..

با ذهترخالش دوست بودم گفتم امتحان نهایی تو کاری میکنم پاس بشی همشو افتاد ..

رفتم محل کار باباش غوغا بع پا کردم..

ولی فهمیدم که اختلال شخصیت مرزی دارم ..

یا بی اهمیت پدر منو اینکارو کرد و یا اون پسره

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
خانواده من روشنفکر بودن .. یعنی حتی رل داشتم طوری نمیگفتن ! نمیدونم شاید میگن ها محدودیت خوبه .. ول ...

ی سنی کنترل بچه ها واقعا لازمه از ی سنی ک خودشون شعورشون کامل میشه و اون هیجان های دوره نوجوانی و اوایل جوونی فروکش میکنه دیگ سختگیری واقعا ازار دهنده هست و این ک واقعا پدرو مادرها مرز اینا بدونن و کمک کنن ب بچه ها خیلی خوبه 

تو همین چندتا پستی که گذاشته شد اکثرا پدر ومادر بود  چرا آخه

چون پدر و مادر نزدیک ترین آدما به ما هستن و آدمای نزدیک ضربه های عمیق تری میزنن . 

چون به اونها بیشتر از همه محتاجیم. وقتی بچه هستیم کاملا بی دفاعیم و محتاج مراقبت و محبت اونها هستیم . 

کاربر قدیمی هستم تعلیق شدم 
2456
مگه جز پدر مادر کسی هس ک بیشتر زجر بده ؟ 

نه 🥲

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
پدرو مادرایی هم هستن ک دختر ۳۰ ساله رو برا ی بیرون رفتن با ۴تا دختر ازار میدن واقعا ادم نمیدونه فازش ...

منم  اون دختر ☹️

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
خانواده من روشنفکر بودن .. یعنی حتی رل داشتم طوری نمیگفتن ! نمیدونم شاید میگن ها محدودیت خوبه .. ول ...

چقد سخت واقعا 

اختلال شخصیت مرزی یعنی چی 

پس پرسیدن نداشت 

حالاشما ببخش که پرشیدم 😂😂😂 دلم پر بود 

2604