2410
2553

چرا باید مسبب حال بد من همونی باشه که همه میگن از همن مهربونتره 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بابام

دخترم دوستت دارم مامانی👧💋                                                                      ♥من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من‌ امیدم‌ به‌ خدا‌ و‌بعد‌ خدا‌هم‌ به‌ خداست!🙂️ 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

شوهرم رو غیر محالات ببخشمش

هنوز  ب یکساال نگذشت   تقریبا  اسفند من درخواست  طلاق دادم و ابان طلاق گرفتم      این بدون حق ب حقدار میرسه فقد ب خدا و امان حسین ایمان بیاور 🙏 برای عاقبت بخری من حمد بخون((این تیتر قبل از طلاق هست👇 👇چشماش یگان ویژه است.قلب من ۱۱۱بی پلاک💜ن کاربر عشق هاچ بک هستم 💜🙂 اگر صمیمانه صحبت میکنم  چون ورد زبون من عزییمو .رفیق..... هست. یوقت فکری نزنه ب سر کله  حوصله هم ندارم اطلاعات کاربر بخونم ک مرد هست یا زن  ب هرحال ... 😍برام دعا کن که ب حقم برسم خواهشاً  میگما.. یدفه نگید من پسرم 😏😏 من یک خانم هستم آقا ناموسا درخواست دوستی نده  کسی لیاقت ندارع 🤏🪐.قول داده ام قلیان نکشم بجز امشب و شب های دیگر .. مامان کیوت 🦩 ‌ کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌  میکشم دود. خاطرات میرن هوا .... دوستان  قبل از گزارش. و تعلیق منو با خبر کنید تا فکر خرید سیم کارت جدید باشم  با تشکر .  بانوی کرمانی .  من زندگیم دخترمه .  تو قلبم یه هاچ‌بک خوابیده  . عاشق دخترمم.  فقد دعا کنید سال دیگه همین موقع شمع طلاقم رو فوت کنم 🦩.  بریدم ...1402/01/24 | 01:26 بمونه یادگاریخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم
2603

تو همین چندتا پستی که گذاشته شد اکثرا پدر ومادر بود 

چرا آخه 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

ن دیگ ع همه با خوب و بدشون گذشتم چون ع من بدبخت تر بودن

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
Intpبودم و میمانم و خواهم ماند🗿🚬 حرف داشتی بام بیا ناشناسم دوس داشتم ج میدم دوس نداشتم تو خماری میزارمت ، شخصی مخصی و چ میدونم فدات شم قربونت برم نداریم ، احیانا دلم براتون باربیکو شد ب روتون خندیدم هوا برتون نداره🖤🗿🚬ج بعضی کامنتارو نمیدم ن لایک ن ریپ ، چون وقت و حوصله ندارم ی نافهم و فهمیده کنم.👍

خانواده پسری که همو دوست داشتیم...چون حرمت شکستن انگار من دشمنشونم...میدونم پشیمون میشن اما جای بخشش رو نزاشتن...هزار دلیل برای نبخشیدنشون دارم ...و فقط یک دلیل برای بخششون هست اونم اینه که اگه مانع نمیشدن 85 درصد من با پسرشون خوشبخت نمیشدم

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊

عزیزم دلتو دریا کن و ببخشش 

گذشت کار هر کسی نیست گذشت کار بزرگانه گلم 

ببخش تا خدام به همون اندازه میبخشدت و خیرش تو زندگی بهت میرسه گلم 

دیدم که می گم 

گلم حداقل  سه روز بعد هفت روز و بعد چهل روز رو خودت کار کنی 

موفق میشی گلم 

انقدر اروم میشی که نگو و نپرس 

اگه سودا داری رفع کن خیلی بده و آدمو کینه ای می کنه 

دنیا و آخرت آدمو خراب می کنه 

شادی رو ازت می گیره 

2456

نه کسی نیست واقعا انقدر از کسی بدم نمیاد که هیچ ووووقت نبخشمش 

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
2604