2581
2640

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2603

روش صددرصدی درصورت مثبت شدن فقط ای وی افه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍

غذاهای سرد و لبنیات دوغ ماست ترشیجات رو از غذاتون مخصوصا از همسرت حذف کن.. 

چند ماه قبل اقدام شروع کن ب دادن گرمیجات ب شوهرت 

شیرموز معجون

شیرانبه

گردو 

روفن دمبع و روغن زرد استفادع کنین.. 

کلی چیزای گرم بخورید مخصوصاهمسرت 

دور و وریام همه نوع کاری کردن نشده حداقل ای یو ای کن هم هزینه ناچیزه هم یه مقدار تتثیر داره ولی ...

الان هزینه ای وی اف چقدره ؟؟؟ اخه شوهرم براش جنسیت فرقی نداره منم همینطورما ولی میگم اگه یدونه ام پسر بیارم دیگه تمومه بچه نمیارم راحت میشم بخاطر همین اگه بگم بریم ای وی اف کنیم میگه نه  پسر دخترش مهم نیس هر چی قسمت باشه 

2456
الان هزینه ای وی اف چقدره ؟؟؟ اخه شوهرم براش جنسیت فرقی نداره منم همینطورما ولی میگم اگه یدونه ام پس ...

عزیزم من سر بچه اولم همه چیزای وکارای پسرزایی مراعات کردم هم خودم هم شوهرم از پنج ماه قبل بارداری خلاصه زیر نظر چندتا دکتر تعیین جنسیت و اقدام کردیم طبق دستور دکتر وباردار شدم وفکرمیکردیم صددرصد پسره ورفتم سونو ودختر بود وسر بچه دوم اصلا هیچ تو فکرشم نبودم کلی هم استرس وناراحتی داشتم وبچه پسر شد فقط خواست خدا هست به نظرم از خدا بخواه بهت بده

لطفا برای شادی روح مامانم یه صلوات مهمونش کن🙏🏾🙏🏾🙏🏾😔