2581
2553
عنوان

از اینکه خانواده پولدار و حامی ندارم جلو شوهرم خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 101 پست
من بخوام ازدواج کنم جهیزیه هم نمیدم  چون وظیفه ای ندارم  کسیم بخواد بگه چرا نیاوردی جهیز ...

چه جمله قشنگی گفتی وسط حرفات آدم‌خونه پادشاه رو که دید نباید کلبه خودش رو خراب کنه ...

خداییش حکیمانه بود! احسنت 💜❤

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
من بخوام ازدواج کنم جهیزیه هم نمیدم  چون وظیفه ای ندارم  کسیم بخواد بگه چرا نیاوردی جهیز ...

از نظر قانونی هم وظیفه زن نیست که جهیزیه بیاره خود داماد باید خونه و اسباب زندگی رو تهیه کنه هر کسی از فامیلامون چرتی گفت من خودم زدم تو دهنش که دندون اسب پیشکشی رو نمیشمورن😁

اگه کاربر آقا هستی روم ریپ نزن از هم صحبتی با آقایان غریبه خوشم نمیاد با تشکر 🙏اگه جوابتو ندادم فکر نکن لالم فقط حوصله بحث با یه گاو رو ندارم ، آقایی که میدونی متاهلم و در خواست دوستی میدی تبریک میگم بهت تو یه حرومزاده ای کثافت خاله زنک🙂  از نظرم خوشت نمیاد؟👈رد شو آفرین 🙂.❤️ متاهل💍  از تبار بابک🩸⚡👑 داوا نداریم که ریلکس باش آرام آرام انقدرم خودتو عقل کل ندون خنده و شوخی برای ادامه زندگی لازمه پس شل کنو لذت ببر پرفسور
واقعا بعضیا انقدر نادان هستند که فکر می کنن دختر دنیا آوردن جرمه و بابتش باید تاوان داد. تجربه من می ...

چیپ نیس حقیقته خواهر و بد ار از اون کسایی مثل استاتر که سادن و یدتر پرو میکنن مردارو خودش داره میگه خانواده ما در یه سطحن شوهرم میتونس بره دختر پولدار بگیره 😐اصلا عزت نفس نداره

💞ben seni çok seviyorum           

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

ولله اکثر مواقع دیدم اون خانواده هایی که چیزی برا دختر و دادامادشون کم نذاشتن و هی پول میریزن به حسا ...

مثلا یکی همینجا میگفت شوهرم هیچی نداشت خانواده دختره پول میدادن برا داماد که درسشو بخونه بعد که به جایی رسید دیگه زنش و خانواده شو حساب نمی کرد آخرش هم طلاق گرفتن

خدایی شاغلی به این چیزا هم فک میکنی.چقدر بعضی از بچه ها پرتوقع ان جوری حرف میزنن پدرشون فرش زیر پاشو بفروشه بده بهشون میگن وظیفشه.البته ن همه ی بچه ها ی سری ها هم دیدم تاپیک زدن چون پدرم اوضاع مالی خوبی نداش برای جهیزیه سختگیری نکردم دیگه خدا شانس بده کدوم بچه گیرت بیفته

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
2603
نه نمیزنه , ولی وقتی هر دو میشنویم که فلانی ازدواج کرد بدون شغل ، بعد رفتن خونه ای که با اسم دختره ه ...

وسط دعوا اخلاق اون دختر مشخص میشه

برو از خونم بیرون

تو چی داشتی 

تو نمی ارزیدی

حیف من و پولام 

اینم بگم که زنی ک خرج نداره ارج نداره،همینا شوهرو عادت میدن ب خرج نکردن و دو روز دیگ زنه هیچ ارزشی برای شوهره نداره و دراخر ب خیانت و طلاق و... ختم میشه.شوهری ک واس خانمش خرج کنه بیشتر قدر خانوم رو میدونه هرچی بیشتر بهتر

شوهرای اونا جرات ندارن آب بخورن بی اجازه زناشون زیر دستن شوهر تو میخواسته آقای خونه باشه نه نوکر خو ...

صد در صد موافقم !

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
از نظر قانونی هم وظیفه زن نیست که جهیزیه بیاره خود داماد باید خونه و اسباب زندگی رو تهیه کنه هر کسی ...

میدونم عزیزم رشتم حقوقه 

خوب کردی ازث باباشونو انگار طلب دارن دخترو میخوان پول دخترم میخوان

بلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
واقعا بعضیا انقدر نادان هستند که فکر می کنن دختر دنیا آوردن جرمه و بابتش باید تاوان داد. تجربه من می ...

فقط اینم نیست به داماد جماعت نباید کمک کرد پیشرفت کنه چون دور ورش میداره نمونش شوهر خودم اول که من رفتم تو زندگیش هیچی نداشت با سازگاری و حمایت من پیشرفت کرد الان سرش گیج میره

اگه کاربر آقا هستی روم ریپ نزن از هم صحبتی با آقایان غریبه خوشم نمیاد با تشکر 🙏اگه جوابتو ندادم فکر نکن لالم فقط حوصله بحث با یه گاو رو ندارم ، آقایی که میدونی متاهلم و در خواست دوستی میدی تبریک میگم بهت تو یه حرومزاده ای کثافت خاله زنک🙂  از نظرم خوشت نمیاد؟👈رد شو آفرین 🙂.❤️ متاهل💍  از تبار بابک🩸⚡👑 داوا نداریم که ریلکس باش آرام آرام انقدرم خودتو عقل کل ندون خنده و شوخی برای ادامه زندگی لازمه پس شل کنو لذت ببر پرفسور
چه جمله قشنگی گفتی وسط حرفات آدم‌خونه پادشاه رو که دید نباید کلبه خودش رو خراب کنه ... خداییش حکیما ...

فدات شم😘😘😘😘😘

بلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
بگو اونا ی خیری از دامادبهشون رسیده یا دخترشون ی جای کارشون میلنگه دارن میپوشوننش واقعا وارد زندگیشو ...

نه بابا باج چی، من باهاشون رفت وامد دارم هرسه تاشون تک دخترن، خونواده دختره تو تالار مراسم بله برون گرفتن و بهش سرویس طلا دادن اما ماتو خونه گرفتیمو مامانم اینا بهم دوتا النگو دادن ، اونا تو ییلاقاتمون ویلا دارنو یه طبقه دادن به دامادشون اما پدرمن ویلا نداره ، اونا رو پدرزنه میفرسته کیش وکربلابا خرج خودش اما بابای من خودش تاحالا کیش نرفته،نمیگم حرفای شوعرم درسته چون بابای من در حدتوانش برام گزاشت و بهترین‌جهازو بهم داد دستشم دردنکنه ازاینکه شمامیگی داماده باج میده توضیح دادم

خدایی شاغلی به این چیزا هم فک میکنی.چقدر بعضی از بچه ها پرتوقع ان جوری حرف میزنن پدرشون فرش زیر پاشو ...

من که هیچوقت بهشون چیزی نگفتم همیشه قدردانشون بودم و هستم ، این فقط احساس درونیم هست که گاهی بهم دست میده 

من خودم از خانوادم فقط یه جهیزیه کامل گرعتم با اینکه وضع مالی پدرم عالیه اما اون وظیفه ای نداره که بیاد خرج شوهرمم بده من و شوهرم دوست نداریم زیر بار منت هیچ کس بریم حتی خانواده شوهرمم هیچ کمکی به ما نکردن هرچی داریم از خودمون داریم

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
2456

واقعا برام عجیبه چرا فکر می کنی خانوادت وظیفه دارن آقارو به ارزوهاش برسونن😐چرا اینقدر خودتو تحقیر می کنی واقعا

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
خجالتم داره بهرحال پدرت وظیفشه پول بذاره جیب شوهرت بهرحال دختر داده بهش کم نیست که!! وظیفشه خرجشم بد ...

بشدددت حق

آخه سطح توقع هم حدی داره!

خونه و ماشین و جهاز عالی و مول توجیبی بعد ازدواج

با رواج این کار فکر کنم وقتی کسی دختر دار شد باید عزادار بشه چون نباید بخوره و بپوشه و مثل حمال ۲۴ ساعته کار کنه برای دخترش تا سرفراز بشه!!!

تو در پناهی و خدا هرگز دیر نمی کند🥰🥰صلوات برای ظهور یادت نره
شوهرم خیلی راحت میتونست با یه دختر پولدار ازدواج میکرد و الان کلی جلو میبود

چقدر اعتماد به نفست پایینه!

منم جهزیه معمولی داشتم کلی وسیله بعد ازدواج خریدم

همسرمم وضع مالی خانواده اش عالیه 

ولی من هنوز معتقدم از سرشم زیادم😁

بعد شما همچین حرفی میزنی تعجب میکنم

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

یکی از اطرافیان به تازگی نامزد کرده خانمه ماهی ۲۰ حقوق میگیره اقاهه ماهی ۱۲.خانمه از خودش خونه داره.برای عقدشون هیچ طلایی نخریده حتی لباس عقدش لباس مجلسی مجردیش بود خانمه قبلا تو پوشش کاملا ازاد الان چادری شده خیلی تغییر کرده روز عقدش همه پچ پچ میکردن مسخرش میکردن که جاشون برعکس شده خانمه فقط ی شوهر میخواس اینهمه تو مجردی ریختی پاشیدی لباس پوشیدی الان حداقل برات ی حلقه یا لباس  میخریدن این چ شوهر کردنی بود نونت نبود ابت نبود پول نداشتی خونه نداشتی پس ببین چقدر بده دختره پولدار باشه و پسره اینجوری

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
2604