2581
2632

من خانوادم وضع مالی متوسط دارن ،طبیعتا یه جهاز متوسط دادن بهم ،حالا دوستای شوهرم هر کدوم ازدواج میکنن دختره ۲۰ساله و بیکار یه خونه خیلی خوب و ماشین خانوادش زدن به نامش جهاز عالی ، ماهانه هم پول میریزن حسابش ،چند تا از فامیل ها هم که اخیرا زن گرفتن همین شرایط  رو دارن ، منو شوهرم وضع خانواده ها در یه سطح هست و خانواده من معتقدن بعد ازدواج یه قرونم نباید داد بچه مخصوصا دختر 

این پسرایی هم که همچین دخترایی گرفتن همشون وضع مالی متوسط و پایینی دارن و شغل و تحصیلات خیلی معمولی و از شوهر من پایین ترن ، واقعا خجالت میکشم

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603
2640

اشتباه محض میکنید,اونا خجالت بکشن!مگه معیار پوله؟

کاربرآقاهستم,چهل ویک ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
2637
شوهرم خیلی راحت میتونست با یه دختر پولدار ازدواج میکرد و الان کلی جلو میبود

استارتر واقعا دارم از حرفات حرص میخورم 

تو هم میتونستی با یه شوهر پولدار ازدواج کنی 

چرا فکر می‌کنی جلوی چیزی رو گرفتی برای شوهرت؟؟! 

مگه شوهرت چشمش به پول بابای بقیه س و منتظره پدر زنش کمکش کنه

شوهرم خیلی راحت میتونست با یه دختر پولدار ازدواج میکرد و الان کلی جلو میبود

چرا  تو رحت نمیتونستی شوهر پولدار کنی که چیزی نخوای از بابات بگیری  .مگه نمگی با شوهرت هم سطحی  پس چرا اونو میبری بالا

2604