2410
2640

همیشه از بچگی منو با اون مقایسه می کردن چند ماهی بود ازش بی‌خبر بودم 

امروز دیدمش خیلی تیپ زده بود و ... 

بچه ها واقعا بهش حسودیم شد😔😔😔 چیکار کنم 

کلا رفتم تو فکرش 

خدایا هوای منو داشته باش،لطفا...🤲❤️

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

تیپ زده حسودیت شده، بعد داری میمیری؟!  خب تو هم تیپ بزن🙄

ببین یه چیزی بگم من الان شاغل نیستم اون هست 

میتونه هر خرجی بخواد داشته باشه 

چون تیپ زده حسادت کردی😕

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):
2456
به اینکه شاغله مستقله حسادت نمیکنی به لباس تنش حسادت میکنی ؟چرا انقد چششمون به لباس وظاهره 

خب همش حسادت میکنم خواهر جان دیگه

دست خودم نیست که....

خب همش حسادت میکنم خواهر جان دیگه دست خودم نیست که....

چون تو سایت دیدم فقط به زنی که لباس و عمل داره حسادت میکنن  سوال شده بود چرا انقد اهمیت داره نه زنی که جایگاه علمی خوبی داره شغل خوبی 

و غیره

درکل سعی کن تمرکزت زندگی خودت باشه پیشرفت کنی به تک تک ارزوهات برسی 

2664